Servicii de Consultanță Strategică

Servicii de consultanță și strategie IT adaptate nevoilor dvs.

Colaborează cu UP2DATE, o companie de consultanță strategică de top, pentru strategii IT inteligente și planuri de acțiune personalizate care asigură o revitalizare rapidă a afacerii, susținută de o strategie de execuție inteligentă.

Consultanță în Tehnologie ce Stimulează Dezvoltarea Afacerilor

Descoperiți competența avansată a serviciilor noastre de consultanță strategică, care întrec ritmul schimbărilor și devin mai solide – pentru a îmbrățișa metodele digitalizate și modelele de business inovatoare.

Abordarea noastră inovatoare diferențiază afacerile de concurență. Modernizând sistemul dvs. vechi, care duce la inovații – permitem întreprinderilor să integreze soluții orientate spre valoare, axate pe client și futuriste pentru optimizarea costurilor și satisfacția clienților.

Cu o experiență în industrie de peste 15 de ani, UP2DATE este partenerul dvs. de consultanță IT ideal pentru a impulsiona activitățile afacerii prin descoperirea oportunităților de scalare. De la infrastructura IT la software, de la oameni la procese și de la serviciul clienți la interfețe, înțelegem foarte bine golurile.

UP2DATE vă împuternicește să exploatați potențialul afacerilor neexplorate, ghidându-vă de la planificarea strategiilor până la implementarea automatizată.

Gamă Largă de Expertiză în Consultanță Strategică

Consultanță Strategică IT

Permite afacerilor în creștere să aleagă tehnologiile potrivite și să implementeze soluții software avansate – cu capacități digitale îmbunătățite

Consultanță IT Emergentă

Amplificați eficiența operațională a organizației prin automatizarea proceselor, integrarea întreprinderii și digitalizarea fluxului de lucru

Dezvoltare de Aplicații

Aplicație interactivă și intuitivă care adaugă valoare cu tehnologii noi de ultimă oră – personalizată în funcție de afacerea dvs.

Modernizarea Sistemelor Vechi

Actualizați sistemul dvs. moștenit cu tehnologiile evolutive și cele mai recente prin transformare digitală pentru a permite viteză și scalabilitate

Computing în Cloud

Implementați o tehnologie cloud avansată și cuprinzătoare care accelerează transformarea afacerii fără a împiedica sistemul existent

Transformare Digitală

Deblocați potențialul ascuns al afacerii dvs. prin incorporarea soluțiilor tehnologice inovatoare și profitabile pentru a dezlega provocări enorme ale afacerii

Optimizarea Costurilor

Economisiți cheltuielile generale efectuând un test de funcționare a sistemului care analizează fezabilitatea integrării soluțiilor moderne în structura existentă

Abilitarea DevOps

Optimizați designul, dezvoltarea, lansarea și întreținerea software-ului dvs. care favorizează transparența între departamente și simplifică livrarea

De ce UP2DATE este cea mai bună alegere pentru Consultanță Strategică în Tehnologie?

Pe lângă o experiență dovedită în dezvoltarea de software, UP2DATE este recunoscută pentru adoptarea celor mai bune practici din industrie în proiectele sale.

 • Un Pachet Complet

  O companie de consultanță strategică cu un efectiv de peste 10 de angajați funcționali, noi la UP2DATE combinăm serviciile de consultanță IT cu servicii de consultanță software complete: analiză, aplicare și suport.

 • Abordare Incrementală

  Soluțiile noastre (bazate pe platformă sau personalizate) sunt bazate pe modulul incremental, astfel încât afacerea dvs. să poată testa apele încă de la etapa de dezvoltare, în timp ce noi continuăm să facem upgrade-uri în backend.

 • Soluții IT Eficiente din Punct de Vedere Costuri

  O experiență de peste 15 de ani în serviciile de consultanță IT face ca abordarea noastră să fie prevăzătoare și practică, motiv pentru care estimările noastre de costuri sunt aproape exacte, lăsând mai puțin spațiu pentru cheltuielile generale.

 • Soluții IT Măsurate prin KPI

  KPI-urile pentru soluțiile dvs. sunt derivate din nevoile afacerii dvs. și strategia este țesută în jurul acestor KPI-uri definite.

 • Abordare Futuristă și Scalabilă

  O parte importantă a strategiei noastre de consultanță este înțelegerea impactului potențial al soluțiilor IT sugerate asupra întreprinderii dvs. Construim strategiile noastre pe baza scalabilității pentru upgrade-uri viitoare.

Contactați-ne

Conectați-vă cu echipa noastră expertă de consultanță strategică pentru o strategie care aduce rezultate