Dezvoltare de software la scară largă

Eliminați factorii de risc din proiectele dvs. de dezvoltare a software-ului la scară largă

Soluții complete, scalabile și gata de utilizare pentru a integra o coordonare de nivel înalt în proiecte complexe la scară largă.

Construiți sisteme software la scară largă cu Up2Date

Up2Date se asociază cu afaceri de diferite dimensiuni – de la companii foarte mari și chiar start-up-uri dinamice. Ajutăm la abordarea posibilelor riscuri de proiect și la înzestrarea cu personal a proiectelor de software de durată, cu servicii avansate de consultanță, dezvoltare și completare a echipei pentru construirea de aplicații la scară largă.

Soluții de arhitectură software la scară largă pentru a vă reconstrui nucleul

În calitate de furnizor de servicii de inginerie software la scară largă, am gestionat nenumărate implementări complexe de software. Bazându-ne pe cele aproape două decenii de experiență în dezvoltarea de software personalizat, vă ajutăm să formați strategii digitale futuriste, să împărtășiți perspective practice, să utilizați instrumente de nivel superior pentru o dezvoltare agilă la scară largă.

Inginerii Up2Date au o grijă deosebită gestionării riscurilor cu soluțiile cele mai potrivite, astfel încât operațiunile dumneavoastră să rămână nestingherite.

Gestionați Riscurile în Dezvoltarea de Software cu Agile la Scară Largă

Domeniul de aplicare al proiectului

Este crucial să identificăm domeniul de aplicare al unui proiect chiar de la început pentru a defini clar termenele limită, obiectivele si sarcinile. Inginerii noștri de sisteme prioritizează o abordare agilă în dezvoltarea aplicațiilor, modelează caracteristicile și dependențele aplicației pentru a gestiona procesele instantaneu.

Complexitatea software-ului

Funcțiile software inutile pot complica proiectele de software la scară largă, pot afecta interacțiunile, pot da naștere erorilor pe termen lung. Soluțiile noastre pe mai multe straturi la scară largă au dependențe interne bine planificate, calitate înaltă a codului și trec prin teste unitare regulate

Lipsă de resurse

Lipsa resurselor adecvate cu abilități specializate are potențialul de a pune în pericol dezvoltarea de software pentru afaceri la scară largă. Up2Date vă oferă servicii avansate de creștere a personalului, procese de angajare neîntrerupte și flexibilitatea de a mări și reduce echipa la cerere.

Coordonare slabă a procesului

Interdependența mare între fluxurile de lucru și departamentele implicate în ciclul de viață al dezvoltării software la scară mare duce adesea la blocaje. Inginerii noștri de software integrează abordarea DevOps pentru a minimiza problemele de infrastructură, valorificând soluții avansate pentru o coordonare ridicată a proiectului și managementul acestuia.

Depășirea costurilor și a timpului

Proiectele software la scară largă sunt prelungite și necesită mai multă resurse decât proiectele IMM-urilor, ceea ce poate duce la depășiri ale costurilor. Pentru a evita acest lucru, Up2Date specifică în mod clar domeniul de aplicare al proiectului, implică resurse senior pentru dezvoltare, integrează arhitecturi native cloud, API-uri publice și componente terțe testate.

Breşe de securitate

Complexitatea proiectelor software la scară largă îl face predispus la probleme de securitate a datelor. Dezvoltatorii de software Up2Date integrează securitatea la nivel de componente și DevSecOps în SDLC. De asemenea, efectuăm în mod regulat teste de conformitate și securitate pentru a cripta datele dvs., astfel încât să nu existe acces neautorizat

Explorați serviciile noastre de dezvoltare software la scară largă pentru a păși în dezvoltarea de software New Age

Up2Date lucrează cu 1% talent tehnologic de top, care este bine versat cu cele mai noi tehnologii și practici avansate de dezvoltare. Alăturați-vă cu noi pentru a construi sisteme distribuite la scară largă, care sună într-o sursă puternică de rentabilitate a investiției

Inginerie software la scară largă care dă rezultatele dorite

0+
Proiecte dificile livrate
0%
Clienți care revin
0%
Proiecte livrate la timp
0+
Dezvoltatori profesioniști

Dezvoltare software la scară largă pentru întreprinderi: Ceea ce Oferim

Cu suita noastră cuprinzătoare de servicii de consultanță pentru aplicații mobile, împuternicim organizațiile să atingă înălțimi fără precedent, deblocând noi oportunități de creștere și inovație într-un mediu de piață aglomerat.

Software de Management ERP

Soluțiile ERP oferite de Up2Date sunt proiectate inteligent pentru a gestiona procesele de afaceri complexe și ecosistemele corporative în ansamblu. Integrăm și analiza predictivă AI-driven cu ERP pentru a gestiona și procesa fluxul mare de informații și pentru a planifica resursele mai eficient.

Soluție software CRM

Unul dintre obiectivele noastre principale în timpul construcției de design software la scară largă este să asigurăm satisfacția perfectă a clienților. Proiectăm soluțiile noastre CRM cu capacități personalizate pentru a oferi cea mai bună navigare și pentru a soluționa plângerile clienților prin interfețe simple.

Soluții software industriale

Pentru software-ul specific proiectelor de scară largă, integrăm managementul inteligent al fabricii, al calității, analiza și consultanța industriale, MES, monitorizarea și întreținerea echipamentelor și managementul OEE pentru a optimiza procesele și a integra automatizarea în operațiuni.

Software inteligent și conectat

Pentru afacerile care au nevoie să proceseze volume mari de date heterogene, folosim instrumente avansate și analiză de date, viziune artificială, știința datelor și învățare automată. Clienții noștri au integrat soluțiile noastre în monitorizarea la distanță, case inteligente, mașini conectate și multe altele.

Software de Management de Proiect

Software-ul nostru de Management de Proiect Enterprise vă ajută să proiectați și să controlați cu precizie proiectele; integrează instrumente tehnologice care vă ajută să urmăriți programele, să promovați colaborarea, să monitorizați progresul, să reduceți riscurile și să efectuați analize de proiect.

Software personalizat de securitate

Contați pe noi să criptăm infrastructura afacerii dumneavoastră cu un software de securitate inteligent. Dezvoltăm sisteme pentru răspunsuri de urgență, securitatea datelor, comunicări și mesaje securizate, servicii de streaming securizate, pentru ca proprietatea intelectuală să fie întotdeauna protejată.

Iată ce obțineți de la o companie de încredere în dezvoltarea de software la scară largă

Echipe de dezvoltare profesionale și dedicate

Abordare agilă în dezvoltarea software-ului
Fără depășiri de timp sau costuri

Proces de dezvoltare a software-ului securizat

Integrare DevSecOps

Managementul proiectului la punctul de plecare

Contact unic

Calitate neîntreruptă cu testare continuă

Codificare curată și atitudine de rezolvare a problemelor

Ofertă fără obligații cu posibilitatea de a continua

Performanță constantă a echipei cu integrarea feedback-ului

 

 

 

Întrebări frecvente

Este un proces stratificat de dezvoltare a sistemelor digitale care susține accesibilitatea simultană pentru mai mulți utilizatori la funcțiile software-ului. Dezvoltarea de aplicații la scară largă poate gestiona solicitări concurente ale utilizatorilor, poate procesa volume mari de date și poate asigura în același timp performanțe ridicate. Ajută la integrarea automatizării în procese complexe și la reducerea costurilor operaționale.

Sunt multe metodologii urmate în întreaga lume pentru dezvoltarea de software la scară largă. Pentru a alege cea mai bună metodologie, trebuie să analizați în mod amplu cerințele proiectului. Există câteva metodologii de dezvoltare care oferă cea mai bună abordare structurată pentru dezvoltarea de produse software la scară largă.

La Up2Date, în general, îi sfătuim pe clienții noștri să folosească metodologia FDD (Feature-driven Development) sau metodologia TDD (Test-driven Development) pentru proiecte complexe la scară largă.

Livrarea de software la scară largă necesită un nivel ridicat de coordonare între departamente din cauza naturii sale complexe. În plus, dezvoltarea unor sisteme atât de complexe necesită abilități tehnice extinse pentru a evita depășiri de costuri și timp. Up2Date își aliniază SDLC-ul cu viziunea digitală a clientului și simplifică dezvoltările la scară largă prin utilizarea resurselor calificate și a expertizei lor profunde în domeniul instrumentelor tehnologice moderne.

Up2Date are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de sisteme software complexe de orice dimensiune. Lucrăm cu talentele de top 1%, pregătite să gestioneze orice complexitate de afaceri. De la analiza profundă a afacerii și proiectelor clientului, până la consultanță avansată a pilonilor tehnici și a cadrelor, ne asigurăm că integrați cele mai bune practici din industrie. Abordarea noastră cu un singur punct de contact menține managementul proiectului simplu și efectuăm constant teste riguroase și integrare a feedback-ului pentru a lansa soluții software deasupra standardelor din industrie.

Când vine vorba de un partener de încredere în software, Up2Date este un nume larg recunoscut în domeniul gestionării dezvoltării de software la scară mare. Semnăm acorduri de confidențialitate la începutul proiectelor de dezvoltare de software la scară mare pentru a asigura confidențialitatea completă a conceptelor dvs. Managerii noștri de proiect sunt instruiți să gestioneze implementarea de software la scară mare fără probleme.

Luați legătura cu noi

Să simplificăm procesul de dezvoltare software