Dezvoltare de Aplicații Native

Oferiți o experiență perfectă utilizatorilor cu aplicații native concepute pentru platforme specifice.

Beneficiați de puterea și fiabilitatea pe care doar aplicațiile native le pot oferi, combinate cu o interfață de utilizator plăcută, optimizată pentru dimensiunile ecranului dorite.

Cauți un dezvoltator de încredere pentru aplicații native?

Ca una dintre companiile de dezvoltare a aplicațiilor native cu cele mai bune evaluări, Up2Date se specializează în furnizarea de interfețe de utilizator optimizate, construite pentru securitate maximă și ușurință în utilizare. Ne bazăm pe vocea colectivă a bazei noastre de utilizatori pentru a obține idei și perspective noi, asigurându-ne că fiecare proiect este adaptat pentru succes.

Companie de Dezvoltare a Aplicațiilor Mobile Native Orientată spre Viitor

Up2Date, un veteran în compania de dezvoltare a aplicațiilor mobile din 2009, a livrat numeroase proiecte de succes pe diverse platforme și în întregul spectru digital. Am stabilit o infrastructură solidă, combinată cu resurse experimentate, pentru a crea aplicații mobile native de vârf pentru Android, iOS, Windows și altele.

Echipa noastră de experți în dezvoltarea de aplicații native se specializează în crearea de soluții personalizate care nu numai că îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate, dar sunt și intuitive și plăcute de utilizat.

Avansează spre succes

Transformă-ți ideile ambițioase în realitate cu ajutorul dezvoltatorilor de aplicații native, experții de la Up2Date

Avansează cu Serviciile Noastre de Dezvoltare a Aplicațiilor Native

Experiența noastră profundă acoperă toate aspectele serviciilor de dezvoltare a aplicațiilor native. Ne specializăm în dezvoltarea de aplicații native adaptate cerințelor și obiectivelor afacerii dvs. pentru un succes optim

Aplicații native pentru iOS

Echipa noastră de experți în iOS creează cele mai impactante și captivante aplicații pentru dispozitivele Apple, utilizând cele mai avansate cadre de dezvoltare native iOS.

Aplicații native pentru Android

Creează o aplicație Android care iese în evidență pe Google Play și oferă-ți afacerii un avantaj competitiv prin exploatarea puterii dezvoltării native de aplicații Android

Dezvoltarea de aplicații pentru tablete

Lasă o impresie de durată asupra utilizatorilor cu aplicații deosebite pentru tablete. Soluțiile noastre personalizate garantează o implicare rapidă a utilizatorilor și rate ridicate de conversie.

Dezvoltarea de aplicații pentru iPad

De la elemente de design uimitoare până la funcționalitate intuitivă, echipa noastră de experți în iOS are experiența și setul de abilități necesare pentru a crea aplicații personalizate pentru iPad care să îndeplinească nevoile tale

Dezvoltarea de aplicații AR

Îmbrățișează tehnologia de vârf a Realității Augmentate (AR) și descoperă un univers de posibilități pentru angajamentul durabil al clienților și experiențele utilizatorilor.

Aplicații native personalizate

Înțelegem că nu există două afaceri identice, așa că oferim servicii personalizate de dezvoltare a aplicațiilor mobile native pentru a satisface cerințele individuale ale fiecărui utilizator

Procesul pe care îl urmăm

Procesul nostru de dezvoltare a aplicațiilor mobile native este adaptat pentru a depăși standardele industriale și pentru a livra soluții personalizate și elaborate.

Implementați cea mai bună suită de tehnologii

Android

Kotlin
Android Studio
Java
Java

iOS

Xcode
Swift
Objective C

De ce să alegeți Up2Date pentru dezvoltarea de aplicații native?

Up2Date și-a câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai fiabile companii de dezvoltare de aplicații native. Creăm soluții personalizate adaptate în mod specific pentru voi și nevoile proiectului vostru.

Industriile pe care le deservim

 • Foto si video
 • Rețele sociale
 • Servicii la cerere
 • Media și Divertisment
 • Sănătate și Fitness
 • Alimentație și Restaurante
 • Transport și Logistică
 • Educație
 • Comerț electronic
 • Tehnologie financiară
 • Călătorii și Turism
 • Imobiliare

Colaborăm pentru a avansa către o epocă digitală tot mai sofisticată

Ne bucurăm de orice provocare – de la idei unice la cerințe extinse de dezvoltare, astfel încât să ieșiți în evidență pe toate platformele și să reușiți în această lume a tehnologiei în continuă expansiune. Indiferent care sunt cerințele voastre, puteți fi siguri că le acoperim.

Perspective