Aplicatii Android & iOS de top si inovative

Dezvoltare aplicatii mobile

Aplicații IOS și Android folosind Swift, Kotlin sau React Native

Solicita o oferta

Suita noastră de servicii de dezvoltare mobilă

Up2Date oferă dezvoltatori de aplicații mobile calificați și experimentați. Dezvoltatorii noștri de aplicații certificați și profesioniști oferă aplicații mobile pentru fiecare cerințe de afaceri.

Aplicatii iOS

Dezvoltarea de aplicații iOS este cunoscută drept cea mai bună alegere pentru construirea de soluții digitale sigure și scalabile. Dezvoltatorii noștri de software iOS se asigură că aplicațiile dvs. sunt proiectate pentru a vă face afaceri de viitor. Dezvoltatorii noștri de aplicații pentru iPhone au experiență în crearea de soluții iOS scalabile și de viitor. Suntem specializați în furnizarea de software iOS personalizat atât antreprenorilor pentru prima dată, cât și întreprinderilor din toate sectoarele, din întreaga lume.

Solicita oferta

Aplicatii Android

Android este prezentat ca alegerea potrivită pentru startup-uri și companii emergente. Serviciile noastre de dezvoltare Android se asigură că este pe deplin capabil să sprijine companiile consacrate și omologii lor IMM-uri. Suntem o companie de dezvoltare Android care garantează scalabilitate cu expertiză în tot ceea ce este legat de dezvoltarea de aplicații Android. Dezvoltatorii noștri de aplicații Android au experiență în construirea de soluții Android robuste și scalabile.

Solicita oferta

React Native Apps

Echipa noastră de dezvoltatori de aplicații react native dezvoltă de la zero aplicații native react sau adaugă aplicației dvs. existente o agendă cu un singur punct pentru a accelera livrarea aplicației fără a adăuga niciun cost suplimentar de dezvoltare a aplicației native react. Procesul nostru de dezvoltare end-to-end a aplicațiilor mobile native react este conceput pentru a se ocupa de nevoile dvs. de dezvoltare pe tot parcursul ciclului. Echipa noastră lucrează la orice, de la proiectare, dezvoltare până la testare și dezvoltare, asigurându-vă că produsul dvs. devine o validare a performanței înalte a aplicației din sectorul dvs.

Solicita oferta

Procesul pe care îl urmăm

Urmăm prima și cea mai importantă prioritate de a colecta cerințe, resurse și informații pentru a începe proiectul nostru.

Creăm modele atrăgătoare și fermecătoare cu cele mai noi instrumente de proiectare pentru a face din aceasta o experiență cât mai prietenoasă pentru utilizator.

După proiectare, veți primi prototipul dvs., care va fi trimis înainte pentru procesul de dezvoltare a produsului.

Dezvoltarea aplicației mobile/web/blockchain a început folosind cele mai recente instrumente și tehnologii cu transparență.

Up2Date apreciază calitatea și oferă o aplicație 100% fără erori, fără compromisuri.

După testare și după toate procesele, aplicația dvs. este gata de lansare pentru întreaga lume.

Compania noastră vă oferă tot sprijinul, iar echipa este întotdeauna gata să răspundă la fiecare întrebare după implementare.

Marketing Project
Marius Gheorghe

Consultant Expert Software

Transforma idea de vis in realitate

Facem lucrurile să se întâmple

Solicita oferta

100%

Rata de satisfactie

15+ Ani

Experienta

50+

Proiecte

“Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Companii cu care lucram

Clienții noștri pur și simplu iubesc munca noastră

Să facem lucrurile să se întâmple

Vă putem gestiona întregul proiect de la început până la sfârșit sau putem colabora cu echipa dvs. de produse într-un angajament continuu cu o echipă dedicată de experți.

Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Robert Istratoiu
Sales Manager
+40 723 534 609

By submitting my data I agree to be contacted