Dezvoltare aplicații mobile

Oferim servicii de dezvoltare aplicații mobile, specializându-ne în crearea de aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android, aplicând cunoștințe avansate în limbaje de programare cum ar fi Swift și Objective-C pentru iOS, și Java și Kotlin pentru Android.

Realizare completă de aplicații pentru iOS și Android

Oferim soluții eficiente, personalizate domeniului de business și necesităților bugetare. Asigurăm dezvoltare custom pentru companii, MVP-uri pentru testarea ideilor de startup și lansarea rapidă a produsului, precum și echipe de dezvoltare pentru întărirea sau perfecționarea produselor actuale.

Aplicații optimizate pentru funcționare pe toate dispozitivele Apple.
Aplicații avansate pentru dispozitive echipate cu Android

Aplicații mobile customizate

Contribuim la creșterea startup-urilor și firmelor prin dezvoltarea de soluții mobile care reflectă identitatea mărcii, satisfac cerințele pieței și stimulează creșterea și lărgirea afacerii.

Determinați costul proiectului dvs. software cu ajutorul soluției noastre ce oferă posibilitatea de a alege funcționalitățile necesare într-un mod rapid și interactiv.

Cât costă dezvoltarea aplicației dumneavoastră?

Intrebari si raspunsuri

Află mai multe despre fluxul nostru de lucru pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Dacă alegeți modelul de contract pe Timp și Material sau Preț Fix, vă oferim un Manager de Proiect experimentat pentru a supraveghea procesul, a raporta către dumneavoastră și a colecta feedback-ul dvs.

Dacă optați pentru un model de contract cu Echipă Dedicată, gestionarea echipei trece complet de partea dumneavoastră.

Serviciile personalizate de dezvoltare a aplicațiilor mobile se referă la procesul de creare a aplicațiilor software care sunt proiectate și dezvoltate pentru a răspunde nevoilor specifice ale unui client sau unei organizații.

Aceste servicii includ o gamă largă de activități, de la conceptualizare și design, până la dezvoltarea propriu-zisă, testarea și lansarea aplicației. Scopul acestor servicii este de a crea aplicații care se potrivesc perfect cu cerințele unice ale clientului, în loc de a utiliza soluții standardizate sau pre-făcute.

Aceasta poate include funcționalități personalizate, integrări cu alte sisteme, respectarea cerințelor specifice de branding și proiectare a unei experiențe de utilizator optimizată pentru publicul țintă al clientului.

Sub umbrela serviciilor de dezvoltare a aplicațiilor mobile, sunt incluse diverse activități și servicii esențiale pentru crearea, lansarea și întreținerea unei aplicații mobile. Acestea includ:

 1. Consultanță și Conceptualizare: Înțelegerea cerințelor afacerii, definirea publicului țintă și stabilirea obiectivelor aplicației.
 2. Design UI/UX: Crearea designului interfeței utilizatorului și a experienței utilizatorului, asigurând că aplicația este intuitivă, atractivă și ușor de utilizat.
 3. Dezvoltare Front-end și Back-end: Programarea efectivă a aplicației, atât partea vizibilă utilizatorului (front-end), cât și infrastructura din spate (back-end).
 4. Testare și Asigurarea Calității: Verificarea funcționalităților, securității și performanței aplicației prin diverse teste, pentru a asigura o experiență fără erori pentru utilizatori.
 5. Integrarea cu Sisteme Externe: Conectarea aplicației cu alte sisteme sau servicii, cum ar fi baze de date, API-uri externe sau servicii cloud.
 6. Lansare și Distribuție: Asistarea în procesul de lansare a aplicației pe platformele relevante, cum ar fi App Store pentru iOS și Google Play Store pentru Android.
 7. Mentenanță și Suport: Oferirea de suport tehnic și actualizări periodice pentru îmbunătățirea continuă a aplicației și adaptarea la schimbările tehnologice sau cerințele utilizatorilor.
 8. Optimizare și Scalare: Optimizarea performanței aplicației și adaptarea acesteia pentru a susține creșterea numărului de utilizatori sau extinderea funcționalităților.
 1. Limbaje de Programare:
  • Pentru iOS: Swift și Objective-C.
  • Pentru Android: Java și Kotlin.
 2. Framework-uri Cross-Platform:
  • React Native: Permite dezvoltarea de aplicații pentru iOS și Android folosind JavaScript.
  • Flutter: Folosește limbajul Dart pentru a crea aplicații native pentru ambele platforme.
  • Xamarin: Utilizează C# și .NET pentru dezvoltarea cross-platform.
 3. Tehnologii Front-end:
  • HTML5, CSS3 și JavaScript pentru aplicații web mobile.
 4. Tehnologii Back-end:
  • Node.js, Ruby on Rails, Python și PHP sunt folosite pentru a dezvolta serverul și logica de back-end.
  • Baze de date precum MySQL, MongoDB, PostgreSQL.
 5. Sisteme de Gestionare a Bazelor de Date (Database Management Systems – DBMS):
  • Firebase, Realm sau Core Data pentru stocarea și gestionarea datelor aplicației.
 6. Interfețe de Programare a Aplicațiilor (APIs):
  • RESTful și GraphQL pentru a permite aplicațiilor mobile să comunice cu serverele și serviciile web.
 7. Tehnologii de Securitate:
  • Protocoale de criptare, autentificare OAuth și alte mecanisme de securitate pentru protejarea datelor și a comunicațiilor.
 8. Instrumente de Testare și Debugging:
  • Framework-uri precum Jest, Mocha pentru JavaScript, sau Espresso și XCTest pentru testarea aplicațiilor Android și iOS.
 9. Instrumente DevOps și de Automatizare a Lănsării:
  • Docker, Jenkins, GitLab CI pentru integrare continuă și livrare continuă (CI/CD).

Serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile cross-platform se referă la crearea de aplicații care pot rula pe mai multe sisteme de operare mobile, cum ar fi iOS și Android, folosind un singur cod sursă. Acest tip de servicii permite dezvoltatorilor să scrie codul o singură dată și să-l desfășoare pe multiple platforme, economisind timp și resurse comparativ cu dezvoltarea nativă separată pentru fiecare platformă.

Aceste servicii folosesc framework-uri și tehnologii speciale, cum ar fi React Native, Flutter sau Xamarin, care oferă posibilitatea de a crea aplicații cu performanțe și aspect apropiat de cele native. Avantajele includ costuri reduse de dezvoltare, timp de lansare pe piață mai scurt și ușurința de a menține și actualiza aplicația. În plus, aceste aplicații pot oferi o experiență de utilizare consistentă pe diferite dispozitive și platforme. Serviciile de dezvoltare cross-platform sunt ideale pentru proiecte cu bugete limitate sau pentru aplicații care nu necesită funcționalități complexe specifice platformei.

Serviciile noastre de dezvoltare a aplicațiilor mobile includ:

 • Analiza afacerii. Colectăm și analizăm toate cerințele proiectului și le documentăm.
 • Design UI/UX. Creăm machete, proiectăm aplicația ecran cu ecran și realizăm un prototip.
 • Dezvoltare. Construim aplicații personalizate pentru Android și/sau iOS, folosind limbaje de programare specifice platformei, cum ar fi Swift, Objective-C, Java, Kotlin.
 • Lansare. Publicăm aplicațiile pe App Store și/sau Google Play.
 • Mentenanță. Oferim suport sau îmbunătățiri pentru produsele existente (la cerere).

Parteneri și Clienți Principali

Abordarea noastră personală în rezolvarea problemelor IT câștigă recomandări frecvente din partea partenerilor și clienților cu care lucrăm.

Essity
Jerry's Pizza
Selgros
BH Photo
BRD
Wirecard
Europa FM
Smith Transfer

Articole despre dezvoltarea aplicațiilor mobile

Să facem lucrurile să se întâmple

Vă putem gestiona întregul proiect de la început până la sfârșit sau putem colabora cu echipa dvs. de produse într-un angajament continuu cu o echipă dedicată de experți.

Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Solicitati o oferta