Dezvoltare aplicații mobile

Construim aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android folosind limbaje de programare specifice platformei, precum Swift, Objective-C, Java, Kotlin

Realizare completă de aplicații pentru iOS și Android

Oferim soluții eficiente, personalizate domeniului de business și necesităților bugetare. Asigurăm dezvoltare custom pentru companii, MVP-uri pentru testarea ideilor de startup și lansarea rapidă a produsului, precum și echipe de dezvoltare pentru întărirea sau perfecționarea produselor actuale.

Aplicații optimizate pentru funcționare pe toate dispozitivele Apple.
Aplicații avansate pentru dispozitive echipate cu Android

Aplicații mobile customizate

Contribuim la creșterea startup-urilor și firmelor prin dezvoltarea de soluții mobile care reflectă identitatea mărcii, satisfac cerințele pieței și stimulează creșterea și lărgirea afacerii.

Determinați costul proiectului dvs. software cu ajutorul soluției noastre ce oferă posibilitatea de a alege funcționalitățile necesare într-un mod rapid și interactiv.

Cât costă dezvoltarea aplicației dumneavoastră?

Marius Gheorghe

Consultant Expert Software

Transforma idea de vis in realitate

Facem lucrurile să se întâmple

100%

Rata de satisfactie

15+ Ani

Experienta

50+

Proiecte

“Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Companii cu care lucram

Clienții noștri pur și simplu iubesc munca noastră

Essity
Jerry's Pizza
Selgros
BH Photo
BRD
Wirecard
EuropaFM

Să facem lucrurile să se întâmple

Vă putem gestiona întregul proiect de la început până la sfârșit sau putem colabora cu echipa dvs. de produse într-un angajament continuu cu o echipă dedicată de experți.

Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Robert Istratoiu
Sales Manager

By submitting my data I agree to be contacted