Servicii

De la aplicații iOS și Android până la aplicații web complexe, proiectăm și construim produse digitale cu tehnologie de vârf.

Cere o ofertă acum
  • Creșterea afacerii

Dezvoltare Software

Suntem o companie de dezvoltare de produse software completă, care vă poate ajuta organizația cu servicii de dezvoltare produse end-to-end – pornind de la cercetarea de piață și analiza de afaceri până la dezvoltare, implementare și întreținere post-lansare.

Afla mai multe
  • Ultimă generație, Inovator, Performant

Dezvoltare Aplicații Mobile

Avem programatori de aplicații mobile de top, calificați și actualizați cu cele mai recente tendințe tehnologice. Echipa noastră lucrează cu firme internaționale pentru a transforma ideile recunoscute în aplicații mobile uimitoare și inovative.

Afla mai multe
  • Uimitoare și Eficiente

Dezvoltare Web

Programatorii noștri au cunoștințe vaste în cele mai recente tehnologii și tendințe. Avem o experiență bogată și creativitate în producerea de site-uri si platforme web complexe și dezvoltarea de CMS-uri pentru diferiți clienți din întreaga lume.

Afla mai multe
  • Dezvoltări Personalizate și Integrări

Soluții Comerț Online

Avem experți din industrie care au cunoștințe profunde despre dezvoltarea de site-urilor de comerț online. Programatorii Up2Date oferă proiecte de comerț electronic de top și performante.

Afla mai multe
  • Transformă-ți visul în realitate

Închiriează un programator

Up2Date este un grup de programatori de software, web și aplicații mobile, talentați și experimentați. Programatorii noștri dedicați au experiență în furnizarea de soluții end to end diverselor startup-uri și companii mari din peste 10 industrii.

Afla mai multe
Marius Gheorghe

Consultant Expert Software

Transforma idea de vis in realitate

Facem lucrurile să se întâmple

Solicita oferta

„Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este prima companie care îmi vine în minte. Dacă sunteți doriți calitate în privința soluțiilor software, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Let’s Make Things Happen

We can handle your entire project from start to finish, or collaborate with your product team on a continuous engagement with a dedicated team of experts.

“When it comes to software development, Up2Date is my #1 go-to company. If you’re serious about top-notch software solutions, you need Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Marius Gheorghe
Sales Manager
+40 723 534 609

By submitting my data I agree to be contacted