Companie de Dezvoltare Aplicații Mobile Custom

Doriți să construiți o aplicație mobilă personalizată cu un minim de complexitate a codului? Bine!

Avem o echipă de peste 10 specialiști și acces la cadre tehnice de renume pentru a ajuta afacerile cu soluții personalizate de dezvoltare a aplicațiilor mobile. Beneficiați de cei peste 15 de ani de experiență în tehnologie pentru a construi aplicații mobile personalizate conform standardelor de calitate ale codului CISQ.

Realizați progrese semnificative colaborând cu cea mai bună companie de dezvoltare de aplicații personalizate

Ați avut o idee de aplicație mobilă cu cerințe personalizate bogate, cum ar fi compatibilitatea cu ecranele mai multor dispozitive, urmărirea comportamentului utilizatorului și caracteristicile realității augmentate? Up2Date este partenerul potrivit pentru servicii de dezvoltare personalizată de aplicații de înaltă calitate și fiabile.

Avem acces la cele mai bune cadre tehnologice din lume (cum ar fi Flutter, Dart, Kotlin, Swift, NodeJS, PHP, etc.) și la instrumente pentru a transforma ideile dvs. în realitate. Profesioniștii noștri vor valida ideea dvs. de aplicație mobilă, vor identifica domeniul de aplicare al produsului pe piață și vă vor asista pe întregul ciclu de dezvoltare, inclusiv suportul post-lansare. Proiectul dvs. beneficiază de suport pe 360 de grade cu noi ca parteneri.

Serviciile și soluțiile noastre de dezvoltare a aplicațiilor mobile

Dezvoltare personalizată aplicații iOS

Profesioniștii noștri în tehnologie de la Up2Date au setul de abilități și experiența în industrie necesare pentru a crea aplicația mobilă personalizată perfectă pentru tipul și industria afacerii dvs. Experții noștri au expertiză completă în domeniu, cu specializare în dezvoltarea de aplicații mobile pentru iPhone, dezvoltarea de aplicații mobile pentru iPad și UI/UX pentru dezvoltarea iOS. Aduceți-vă ideea brută de aplicație; experții noștri în tehnologie o vor forma pentru piață.

Dezvoltare personalizată aplicații Android

Ecosistemul dezvoltării Android este foarte fragmentat. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Android ca platformă pentru proiectul dvs. de dezvoltare a aplicațiilor mobile, colaborați cu Up2Date pentru a obține soluția potrivită adaptată nevoilor și obiectivelor afacerii dvs. Avem o echipă de profesioniști de înaltă calitate care sunt experți în furnizarea de soluții personalizate de dezvoltare a aplicațiilor folosind o abordare tehnologică agnostică.

Dezvoltarea personalizată a aplicațiilor cross-platform

Doriți să construiți o aplicație mobilă personalizată care funcționează pe mai multe platforme? Up2Date este o companie de top în dezvoltarea personalizată a aplicațiilor mobile, care are tehnologia și expertiza necesare pentru a crea o aplicație mobilă care funcționează atât pe platforma Android, cât și pe iOS. Cu expertiza noastră, puteți construi o aplicație mobilă personalizată pentru mai multe platforme folosind coduri partajate (fie în formă reutilizabilă, fie încorporată).

Dezvoltare personalizată de aplicații web progresive

Cu înțelegerea noastră profundă a tehnologiei și accesul la cadre de lucru de înaltă calitate, putem construi soluții personalizate de aplicații mobile de înaltă performanță adaptate atât pentru platformele mobile, cât și pentru web. Soluțiile noastre de aplicații web progresive vă pot ajuta afacerea să crească rapid și să devină mai fluentă digital. Folositi cele peste 25 de soluții testate pe piață pentru a vă satisface cerințele pentru aplicații mobile personalizate progresive.

Transformați-vă viziunea de dezvoltare a unei aplicații mobile personalizate în realitate, bazată pe o analiză corectă a pieței

De ce să alegeți Up2Date pentru dezvoltarea de aplicații mobile personalizate

Expertiză extinsă în domeniu

Având o experiență de peste 15 de ani în industria tehnologică, Up2Date demonstrează o expertiză profundă în domeniu, conform standardelor Silicon Valley. Acest bagaj extins de experiență în serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile personalizate vă va ajuta să obțineți creșterea liniei de top.

Procesul de dezvoltare cu Agile

Având o experiență de peste 15 de ani în industria tehnologică, Up2Date demonstrează o expertiză profundă în domeniu, conform standardelor Silicon Valley. Acest bagaj extins de experiență în serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile personalizate vă va ajuta să obțineți creșterea liniei de top.

Urmărește modulele de dezvoltare LC/NC

Urmăm module cu cod redus sau fără cod care ajută la construirea aplicațiilor mobile personalizate care sunt ușoare, intuitive și puternice. Livrăm aplicații mobile ușor de utilizat fără codare complexă.

Oferim proprietate completă asupra codului

Up2Date oferă deținerea completă a codului către afaceri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea și autenticitatea codului. Sunteți proprietarul proiectului dvs. de dezvoltare a aplicațiilor mobile, având control complet asupra acestuia.

Suport DevOps eficient

Oferind suport pentru implementarea DevOps, asigurăm integrarea fără probleme între departamentele implicate în proiectul de dezvoltare a unei aplicații personalizate și sunt responsabile pentru orice sarcină specifică din ciclul de dezvoltare.

Utilizăm BI (Business Intelligence) și automatizare

Echipa noastră de specialiști în tehnologie folosește BI și automatizare pentru a participa la succesul tău. Utilizarea BI și a automatizării în procesul de dezvoltare a aplicațiilor personalizate ajută la menținerea eficienței și transparenței, îmbunătățind în cele din urmă calitatea produsului final.

Beneficiile dezvoltării de aplicații mobile personalizate de către profesioniști din industrie

Calitate optimă

Vrei să obții un randament de 5 ori mai mare din investiția în aplicația ta mobilă? Colaborarea cu principalul furnizor de servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile personalizate, precum Up2Date, te ajută să te conformezi standardelor de cod de top precum CISQ. Acest lucru te ajută să obții fiabilitate, securitate și eficiență în performanță.

Siguranță solidă

Nu vrei să-ți pui în pericol timpul, banii și afacerea din cauza unor standarde de securitate inadecvate în dezvoltarea aplicațiilor mobile? O companie de încredere în dezvoltarea personalizată a aplicațiilor mobile precum Up2Date, te poate ajuta să construiești o aplicație personalizată cu standarde foarte ridicate si extinse de securitate.

Capacități adaptate

O companie de top în dezvoltarea de aplicații mobile personalizate are resursele și cunoștințele necesare pentru a oferi funcționalități inovatoare și eficiente pentru afacerile dvs. La Up2Date, vă putem furniza suport de consultanță profesională cu
insight-uri bazate pe date despre domeniul de piața al produsului.

Cod simplu

Dorești să construiești o aplicație personalizată cu caracteristici complexe, dar cu o interfață ușor de utilizat? Angajează dezvoltatori de aplicații personalizate de la un furnizor de soluții software de frunte, precum noi. Oferim soluții de codificare strategică și urmăm dezvoltarea cu cod redus/fără cod pentru a crea aplicații mobile personalizate care sunt ușoare și intuitive.

Cost eficient

Dacă doriți să construiți aplicații mobile personalizate de standarde inalte, aduceți-vă proiectul la noi. Up2Date este încredințată atât de start-up-uri, cât și de companii Fortune 500 pentru soluțiile lor de dezvoltare de software și mobile. Fiind o companie de dezvoltare de aplicații mobile de frunte, oferim soluții care se potrivesc atât standardelor de calitate, cât și bugetului dvs.

Consultație strategică

Indiferent dacă ai o idee aproximativă de aplicație care trebuie dezvoltată de la zero sau ai nevoie de revizuire pentru o aplicație existentă, profesioniștii noștri oferă suport de consultanță strategică pentru a determina amploarea ideii și fezabilitatea execuției. Te ajutăm să construiești un produs care îți îmbunătățește identitatea, crește capacitatea de monetizare și te ajută să prosperezi.

Abordarea noastră în dezvoltarea de aplicații mobile personalizate

Validarea ideii

Analiză

Conceptualizare

Roadmap 

Schițare prototip