Servicii de Dezvoltare API-uri

Modernizați-vă sistemele cu API-urile noastre create de experți.

Specialiștii noștri aduc instrumente superioare și cunoștințe din industrie la masă, ajutându-vă să deblocați potențialul sistemelor moștenite și să vă modernizați strategia IT.

Exteriorizați serviciile de integrare a API-urilor terțe.

Cu competențe într-o gamă de tehnologii, inclusiv JS, XML, RESTful APIs, noi deblocăm potențialul din arhitectura dvs. de sistem existent și ne asigurăm că puteți beneficia la maximum de partajarea datelor și a funcțiilor între o varietate de programe, tehnologii, aplicații de comunicare și multe altele.

Alăturați-vă unui furnizor de servicii API bine-cunoscut.

Cu o înțelegere profundă a rolului central pe care interfețele de programare a aplicațiilor (API-uri) îl joacă în eforturile de transformare digitală ale organizațiilor, Up2Date, în calitate de companie de dezvoltare de API-uri personalizate, este dedicată furnizării de experiențe personalizate pentru clienți și parteneri.

Programatorii noștri de API-uri utilizează cele mai recente instrumente pentru a garanta utilizatorilor o experiență de integrare fără probleme cu aplicațiile terțe. Prin soluțiile noastre de integrare API, servim o gamă diversă de proiecte cu API-uri de nivel superior pentru aplicații mobile și bazate pe cloud, pentru a satisface nevoile afacerilor globale.

Noi vă ajutăm să creați și să gestionați soluții API personalizate

Adăugați flexibilitate și un avantaj în inovație afacerii dvs. cu procesul nostru de dezvoltare a integrării API-ului, rapid și sigur și deblocați puterea unei conectivități îmbunătățite.

Validarea ideii

Cu serviciile noastre de consultanță API experimentate, oferim suportul necesar pentru dezvoltare și integrare încă de la conceptul inițial până la gestionarea pe termen lung.

Proiectare și Implementare API

Angajați dezvoltatori de API de la Up2Date și experimentați un serviciu fiabil și eficient, care se integrează fără efort cu soluțiile dvs. din spatele scenei, pentru a duce afacerea dvs. la un nivel superior.

Servicii de Testare API

Serviciile noastre de testare API premier garantează eficacitatea, performanța, utilizabilitatea și calitatea pentru un produs final care respectă toate standardele fără eșec.

Soluții de Integrare API

Valorificați sistemele de afaceri existente și accesați noi posibilități cu API-urile terțe, asigurând schimbul de date fără probleme între mai multe aplicații.

Automatizare API

Automatizați întregul proces de livrare și simplificați procesele interne precum implementările și revenirile pentru a minimiza riscul și a maximiza productivitatea.

Soluții de Management API

Asigurați o experiență de utilizator fiabilă și fără probleme prin monitorizarea proactivă a performanței API-ului dvs., astfel încât să rămâneți un pas înaintea oricăror probleme potențiale.

Configurare API

Optimizați partajarea datelor, simplificați procesele operaționale și gestionați bazele de date mari mai eficient prin configurarea API-urilor în cel mai eficient mod posibil.

Suport și Întreținere API

Cu personalul nostru competent de suport și întreținere, vă puteți asigura că API-urile dumneavoastră rămân fiabile și actualizate, indiferent de provocările care apar.

Explorează posibilitățile soluțiilor de API ca serviciu.

Up2Date se specializează în crearea de soluții de interfață de programare a aplicațiilor (API) cu adevărat personalizate. Echipa noastră experimentată folosește cele mai recente tehnologii pentru a livra API-uri personalizate de calitate premium, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului pentru care aveți nevoie de ajutor.

API-uri de plată

Procesați plățile rapid și în siguranță prin integrarea principalelor gateway-uri de plată precum PayPal, Authorize.Net și PayU cu magazinele dvs. online, site-urile web și rețelele sociale.

API-uri de livrare

Optimizați parcursurile clienților cu integrări sigure și fiabile cu transportatorii de expediere precum FedEx, UPS și mulți alții în orice platformă de afaceri pentru creșterea veniturilor.

API-uri pentru Gateway SMS

Integrați funcționalități de mesagerie și apeluri prin intermediul celor mai importante API-uri de platforme de comunicații în cloud, precum Twilio, Plivo sau ClickSend.

API-uri pentru rețele sociale

Conectați-vă site-ul, magazinul online și analizele direct la platforme sociale puternice precum YouTube, Facebook și Instagram și valorificați potențialul seturilor mari de date.

Beneficii reale pentru afaceri ale dezvoltării API-urilor REST

• Foarte flexibil și scalabil
Nu necesită cunoștințe de programare prealabile
Acces la servere mock integrate
Generare automată a documentației
Segregare dedicată
Caching HTTP și server proxy
Încapsulare optimizată a codului
Personalizare dinamică
Redusă latență
Consum redus de lățime de bandă
Ușor de adaptat
• Formate de date flexibile

Expertiza noastră tehnică

Colaborați cu o companie de integrare API de top

Cu aproape două decenii de experiență în furnizarea serviciilor de dezvoltare și integrare API personalizate, Up2Date și-a consolidat ferm reputația ca una dintre cele mai de încredere companii de IT.

Bune practici

Dezvoltatorii noștri de API sunt angajați să asigure o calitate de top prin utilizarea metodologiilor de testare agile, garantând rezultate remarcabile pentru clienții noștri diversificați.

Documentație

Oferim o documentație API cuprinzătoare, mesaje de eroare interactive și disponibilitate fiabilă pentru a ajuta dezvoltatorii externi să utilizeze eficient API-urile noastre pentru integrări de succes.

Dezvoltatori Certificați

Dezvoltatorii noștri de interfețe de programare a aplicațiilor sunt dedicați să rămână la curent și certificați în cele mai recente tehnologii, ceea ce îi ajută să ofere soluții sigure și optimizate pentru succesul pe termen lung.

Servicii centrate pe client

Echipa noastră de experți este devotată furnizării de soluții personalizate, adaptate exact la nevoile și cerințele fiecărui client în parte, pentru a obține rezultatele dorite și satisfacția maximă.

Servicii End-to-End

Ne străduim să ne asigurăm că obțineți exact ceea ce are nevoie afacerea dvs. De la dezvoltarea API-urilor pentru frontend și backend, aplicații mobile, până la designul produsului UX.

Cei mai buni specialiști

Angajăm echipe de IT dedicate, echipate cu cei mai buni ingineri și specialiști din industrie, cu o bogată experiență în dezvoltarea API-urilor de la zero și în integrarea celor existente.

Beneficiați de avantajele serviciilor noastre de dezvoltare a API-urilor

De la prototipare rapidă și dezvoltare iterativă, prin gândirea designului până la DevOps agil, ajutăm clienții noștri să descopere noi oportunități de creștere prin:

Crearea unui API layer care facilitează inovația rapidă, cu acces fără probleme la sistemul modernizat.

Dezvoltarea platformelor robuste de gestionare a API-urilor pentru a ajuta la consolidarea afacerii dvs. și la protejarea activelor vitale.

Creșterea scalabilă și rapidă pentru a menține IT-ul în concordanță cu creșterea afacerii dvs.

Lansarea rapidă a serviciilor noi, reducând costurile operaționale prin utilizarea unei platforme API rentabile.

Servicii conexe

Întrebări frecvente

Există patru tipuri principale de API-uri: API-uri deschise (cunoscute și sub numele de API-uri publice), API-uri interne (sau API-uri private), API-uri de partener și API-uri compuse.

Deși dezvoltarea API-ului afectează în cele din urmă atât componentele frontend, cât și cele backend, majoritatea oamenilor o clasifică ca fiind un proces de tip backend. Acest lucru se datorează faptului că API-urile sunt de obicei create înainte ca utilizatorul să fie implicat vreodată.

Un proces tipic al API-ului începe prin definirea obiectivelor, construirea unui prototip, apoi dezvoltarea API-ului folosind limbaje de programare precum Java, Python și C#. Testarea reprezintă etapa finală înainte de lansarea oficială a unei noi aplicații API care susține interacțiunile cu clienții în cadrul unei structuri de afaceri.

Atunci când decideți care platformă este cea mai potrivită pentru dezvoltarea de API-uri, este important să luați în considerare cu atenție cerințele proiectului, nevoile de scalabilitate și bugetul disponibil. În funcție de arhitectura în discuție și așteptările de utilizare, anumite platforme pot fi mai potrivite decât altele.

Costul dezvoltării unui API variază și depinde de o serie de factori, cum ar fi complexitatea aplicației, platforma de dezvoltare utilizată și orice funcționalități suplimentare care ar putea fi necesare. Cu toate acestea, nu ezitați să ne contactați pentru ajutor în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri.

Experiența noastră de aproape două decenii în dezvoltarea de software ne ajută să creăm soluții flexibile pentru toate nevoile dvs. de API. Aducem pe masă o înțelegere profundă a pieței, asigurându-ne că strategiile noastre transformă ideile de afaceri într-un produs de vis.