Performant si eficient

Dezvoltare web

Platforme web de înaltă performanță folosind ReactJS, PHP, Python

Get a Free Quote

Suita noastră de servicii de dezvoltare web

Oferim servicii de dezvoltare de aplicații web end-to-end, concepute exclusiv pentru a vă rezolva provocările unice de afaceri.

Javascript

JavaScript

Up2Date oferă servicii JavaScript scalabile. Ajutăm la livrarea aplicației cu acuratețe și îmbunătățire. Dezvoltatorii noștri au experiență și cunosc limbajul JavaScript. Oferim un ritm rapid și fiabilitate cu tehnologie avansată.

Compania noastră se ocupă de JavaScript, care beneficiază de beneficii datorită capacității sale de instrumentare. Este foarte eficient pentru execuția pe partea de server și pe partea clientului.

Solicita oferta

PHP

La Up2Date, lucrăm cu PHP de peste 15 ani. Îl folosim pentru a dezvolta proiecte scalabile. Ne concentrăm în primul rând pe construirea de site-uri web PHP și aplicații web care îi ajută pe clienții noștri să-și conducă și să-și dezvolte afacerile.

Creăm aplicații și site-uri web cu ajutorul PHP, deoarece este cel mai popular limbaj de programare, care este dezvoltat continuu și utilizat pentru a construi software profesional. În plus, multe soluții PHP au o licență open source, astfel încât nu va trebui să suportați costurile de utilizare a acestora.

Solicita oferta

Python

Up2Date are o experiență bună în consultanță și dezvoltare Python. Cu o echipă experimentată de dezvoltatori Python, oferim aplicații web dinamice remarcabile, dezvoltare de aplicații personalizate în cadrul Django, servicii BI și de analiză.

Echipa noastră răspunde cerințelor dumneavoastră pentru procesarea unor cantități mari de trafic, precum și rezolvarea sarcinilor complexe, folosind cadre Python. Vă garantăm că soluțiile noastre bazate pe Python ne ajută cu siguranță clienții să-și atingă obiectivele de afaceri cu sprijin deplin.

Solicita oferta
ReactJS

ReactJS

Up2Date cuprinde competența în furnizarea celor mai complexe și mai provocatoare servicii de dezvoltare React JS. Avem dezvoltatori ReactJS cu înaltă calificare și experiență, cu eficiență în implementarea noilor tehnologii și le transformăm în aplicații bazate pe afaceri.

Utilizăm ReactJS pentru a construi aplicații interactive puternice, cum ar fi SPA-uri, PWA-uri, pagini web dinamice, aplicații de social media și multe altele.

Solicita oferta

WordPress

Mulți proprietari de afaceri recunosc beneficiile obținerii unui site WordPress în scopuri SEO. Dacă rezonati cu idea, puteți cere Up2Date să vă ajute să găsiți pluginurile potrivite în baza de date WordPress.

Pluginurile sunt utile pentru a schimba conținutul sau aspectul site-ului dvs. de blog pentru a-l face mai prietenos cu SEO. În plus, site-ul dvs. de blog pe WordPress este foarte prietenos cu motoarele de căutare – acesta este un alt motiv pentru care utilizatorilor de afaceri le place atât de mult.

Solicita oferta

Laravel

La Up2Date, avem o echipă calificată de cei mai buni dezvoltatori Laravel care lucrează la dezvoltarea proiectelor mici, medii și mari. Oferim o gamă largă de servicii precum dezvoltarea site-urilor Laravel.

Vă oferim flexibilitatea de a angaja dezvoltatori Laravel calificați și experimentați pentru a lucra la proiecte care îndeplinesc cerințele și faptele clienților și să le îmbunătățească rata de conversie și creșterea generală.

Solicita oferta

CodeIgniter

Up2Date este cea mai bună companie de dezvoltare CodeIgniter care își propune să-i facă pe stimații noștri clienți să atingă noile culmi ale succesului cu ajutorul serviciilor noastre calitative de dezvoltare CodeIgniter de top.

Avem o mulțime de dezvoltatori experți CodeIgniter care se străduiesc mereu să livreze produse finale uimitoare folosind această tehnologie genială. Ei au cunoștințe extinse despre framework-ul CodeIgniter.

Solicita oferta

Procesul pe care îl urmăm

Urmăm prima și cea mai importantă prioritate de a colecta cerințe, resurse și informații pentru a începe proiectul nostru.

Creăm modele atrăgătoare și fermecătoare cu cele mai noi instrumente de proiectare pentru a face din aceasta o experiență cât mai prietenoasă pentru utilizator.

După proiectare, veți primi prototipul dvs., care va fi trimis înainte pentru procesul de dezvoltare a produsului.

Dezvoltarea aplicației mobile/web/blockchain a început folosind cele mai recente instrumente și tehnologii cu transparență.

Up2Date apreciază calitatea și oferă o aplicație 100% fără erori, fără compromisuri.

După încercare și după toate procesele, aplicația dvs. este gata de lansare pentru întreaga lume.

Compania noastră vă oferă tot sprijinul, iar echipa este întotdeauna gata să răspundă la fiecare întrebare după implementare.

Marketing Project
Marius Gheorghe

Consultant Expert Software

Transforma idea de vis in realitate

Facem lucrurile să se întâmple

Solicita oferta

100%

Satisfaction Rate

15+ years

Experience

50+

Projects

“Când vine vorba de dezvoltarea de software, Up2Date este compania de pe primul loc in opinia mea. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Companii cu care lucram

Clienții noștri pur și simplu iubesc munca noastră

Facem lucrurile sa se intample

Vă putem gestiona întregul proiect de la început până la sfârșit sau putem colabora cu echipa dvs. de producatori într-un angajament continuu cu o echipă dedicată de experți.

Când vine vorba de dezvoltarea software, Up2Date este compania mea pe primul loc. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Robert Istratoiu
Sales Manager
+40 723 534 609

By submitting my data I agree to be contacted