Servicii de Dezvoltare a Aplicațiilor Desktop

Servicii de dezvoltare a aplicațiilor desktop mai rapide, receptive și personalizate

Obțineți o aplicație desktop remarcabilă pentru afacerea dvs. nou-începută sau existentă cu experiența noastră excelentă în industrie și cu dezvoltatorii noștri de aplicații desktop selectați cu grijă

Soluții Top-Notch de dezvoltare a aplicațiilor desktop

Combinați expertiza tehnică bogată, ani de experiență și înțelegerea profundă a diferitelor tehnologii pentru a impresiona utilizatorii cu o companie proeminentă de dezvoltare de aplicații desktop personalizate, Up2Date

Construiți software-uri de aplicații desktop de ultimă generație de la zero, actualizați sistemele vechi și proiectați middleware personalizat pentru a conecta aplicațiile întreprinderii dvs., rezultând un proces de afaceri eficient și agil cu o companie personalizată de dezvoltare a aplicațiilor desktop

Construiți aplicațiile desktop cu o dezvoltare inovatoare

Dezvoltarea aplicațiilor desktop personalizate

Construiește soluții personalizate cu licență și împachetate pentru o varietate de platforme. Produsul tău va fi în mâini capabile cu noi, deoarece avem toate resursele interne necesare, inclusiv dezvoltatori de aplicații desktop, arhitecți, experți în UX/UI, ingineri și echipe de asigurare a calității.

Dezvoltare de aplicații desktop cross-platform

Obțineți o mai mare acoperire a aplicației cu dezvoltarea de aplicații desktop cross-platform pentru a vă extinde opțiunile de distribuție, a crește aria de acoperire, a optimiza actualizările, a reduce complexitatea, a îmbunătăți controlul costurilor și a simplifica implementările.

Modernizarea Aplicațiilor Desktop

Permiteți dezvoltatorilor noștri experți să redeseneze software-ul desktop învechit de la zero sau să-l actualizeze folosind serviciile de modernizare avansată a aplicațiilor desktop pentru a obține retenția utilizatorilor pentru afacerea dvs. și pentru a îmbunătăți productivitatea companiei.

Dezvoltare de aplicații UWP

Începeți dezvoltarea aplicațiilor UWP de la zero sau convertiți soluțiile existente pentru a rula pe toate dispozitivele compatibile cu Windows de la cea mai bună firmă de dezvoltare a aplicațiilor desktop personalizate și faceți software-ul dvs. ușor accesibil.

Integrarea aplicațiilor desktop

Transferați datele și funcționarea fluxului de lucru în întreg mediul IT al întreprinderii cu integrarea noastră a aplicațiilor desktop. Obțineți ajutor pentru crearea soluțiilor complexe de integrare și pentru eficientizarea soluțiilor de afaceri.

Dezvoltare API

Permiteți dezvoltarea robustă a API-urilor pentru aplicația dvs. desktop sau software-ul existent pentru a asigura conectivitatea fără probleme între diverse servicii și pentru a ajuta produsul dvs. să devină o parte proactivă a întregului ecosistem de software.

Dezvoltarea aplicațiilor client-server

Putem să vă ajutăm să profitați la maximum de Internet și să acoperim orice, de la browsere și e-mailuri de client până la partajarea de fișiere și rețele. Cu dezvoltatorii noștri de aplicații desktop, gestionați afacerea cât mai eficient posibil.

Dezvoltare de aplicații desktop Multi-Platform

Cu cadre de lucru flexibile pentru aplicații desktop, creați aplicații care rulează pe diferite platforme de sistem de operare și dispozitive, inclusiv aplicații desktop Windows, aplicații desktop Mac, aplicații desktop Linux și aplicații desktop Android.

Angajați cel mai bun dezvoltator de aplicații desktop pentru a obține soluții personalizate.

La Up2Date, obțineți soluții complete și personalizate pentru nevoile dvs. software, cu experții noștri oferind cel mai bun serviciu posibil pentru a se potrivi cerințelor dvs. în timp ce rămânem flexibili. Adoptăm o abordare consultativă pentru a obține ceea ce doriți fără a vă afecta bugetul. Mai mult, avem suport 24/7 pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme, ceea ce înseamnă că întotdeauna este cineva disponibil atunci când aveți nevoie de ajutor.

Permiteți o creștere de 2 ori mai mare cu cea mai bună companie de dezvoltare a aplicațiilor desktop

Administrați afacerea dvs. mai eficient și îmbunătățiți vânzările cu ajutorul dezvoltatorilor noștri profesioniști de aplicații desktop. Spre deosebire de soluțiile software gata făcute, pe care le poate utiliza orice afacere, oferim cele mai bune servicii de dezvoltare a aplicațiilor desktop personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor unice ale dumneavoastră.

Eficiență Crescută

Crește eficiența și productivitatea afacerii tale folosind cele mai recente cadre de aplicații desktop. Aplicațiile noastre desktop sunt concepute special pentru nevoile afacerii tale; astfel, ele sunt mai eficiente decât cele generice.

Securitate îmbunătățită

Ca o companie renumită de dezvoltare a aplicațiilor personalizate, vă putem ajuta să construiți o aplicație de înaltă performanță, specifică nevoilor unice ale afacerii dvs. și să eliminați riscul de a fi exploatate eventuale vulnerabilități.

Investiții maximizate

Dezvoltarea unei aplicații web pentru desktop este o modalitate perfectă de a obține cel mai mare profit din investiția dvs. în tehnologie. Poate fi personalizată pentru fluxul și procesele dvs. unice, făcând-o o resursă crucială pentru operațiunile și forța de muncă operațională a afacerii dvs.

Funcționalitate îmbunătățită

Obțineți exact caracteristicile și funcționalitățile de care aveți nevoie fără elemente ineficiente si inutile care aglomerează și îngreunează interfața, cu tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor desktop personalizate pentru a obține o funcționalitate și performanță îmbunătățite.

Creați o prezență digitală puternică pentru afacerea dvs. cu o aplicație web rezistentă

De ce să alegi Up2Date ca firma ta unică pentru dezvoltarea de aplicații desktop?

Up2Date are o echipă formată din cei mai buni dezvoltatori cu experiență în servicii de dezvoltare de software desktop de ultimă generație. Cunoștințele noastre versatile și experiența vastă ne permit să creăm aplicații desktop eficiente și ușor de utilizat, personalizate în funcție de cerințele specifice ale afacerilor clienților. Avem o experiență îndelungată în furnizarea de soluții de afaceri clienților care caută servicii de dezvoltare de software desktop fiabile.

Ca o companie de dezvoltare de aplicații desktop renumită, folosim o metodologie agilă pentru a reduce riscul și costul proiectului și pentru a livra un produs eficient în cadrul termenului promis. Instrumentele și tehnicele noastre ne permit să dezvoltăm aplicații software de înaltă calitate, care pot fi scalate cu ușurință în funcție de cerințele clienților. Cu Up2Date, îți poți transforma visul de aplicație desktop în realitate fără stres!

Întrebări frecvente despre dezvoltarea aplicațiilor desktop

O aplicație desktop este un tip de aplicație care rulează pe desktop. Aplicația desktop în sine nu face parte din sistemul de operare. Poate conține oricât de multe componente executabile. Poate utiliza orice tip de stocare și furnizor de stocare. În funcție de alegerea utilizatorului, stocarea poate fi locală sau la distanță.

Aplicația desktop folosește serviciile sistemului de fișiere furnizate de SO pentru a efectua operații precum accesul la fișiere și dispozitive, operațiile cu fișiere, gestionarea memoriei, registrul (Windows), serviciile de registru (W2K) și configurarea la timpul de rulare pe hard disk sau alte locații de rețea. De asemenea, generează evenimente pentru evenimentele proprii și pentru toate celelalte aplicații de pe sistem folosind un mecanism standard care permite comunicarea între aplicații.

Dezvoltarea aplicațiilor desktop creează aplicații desktop care rulează pe orice platformă OS de desktop. Include etapele de creare a unui proiect nou, proiectarea, codificarea aplicației și implementarea ei.

O aplicație desktop rulează în fundal peste toate celelalte aplicații în execuție. Atunci când utilizatorii încep să utilizeze o aplicație desktop, aceasta devine aplicația în prim-plan și acoperă toate aplicațiile din fundal. Aplicațiile desktop stochează informații pe sistem (cum ar fi setările aplicației) în dosarul de profil al utilizatorului. Ele conțin, de asemenea, propriile lor dosare care nu sunt vizibile utilizatorului.

Aplicațiile desktop sunt construite pe framework-ul Common Language Runtime (CLR). CLR este o platformă de dezvoltare și un mediu de execuție pentru construirea și rularea aplicațiilor, serviciilor și componentelor. Este un tip de mediu care oferă independență de limbă, depanare în mai multe limbi, gestionarea memoriei, managementul firelor și securitatea accesului la cod – diferitele versiuni ale .NET Framework furnizează timpul de execuție care acceptă acest cadru.

Există mai multe tehnologii diferite disponibile pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop. Fiecare tehnologie are punctele sale forte și slabe și are propriul set de tehnici și cerințe de dezvoltare suportate. Câteva dintre ele sunt discutate mai jos:

– Microsoft Visual Studio

– Extensiile gestionate C++/C#

– Clasa de Fundație Microsoft (MFC)

– Formulare Windows Microsoft

– Fundația Prezentării Windows (WPF)

Dezvoltarea aplicațiilor desktop multi-platformă înseamnă construirea de aplicații complet portabile pe diferite platforme precum Windows, Linux și Mac. Acest lucru înseamnă că aceeași aplicație poate fi dezvoltată în C++/C# și executată pe oricare dintre aceste platforme fără a fi nevoie să rescrieți vreun cod. Acest lucru permite dezvoltatorilor să reutilizeze aceleași componente pentru diferite platforme, făcând externalizarea dezvoltării mai fezabilă.

Există mai multe limbaje de programare disponibile pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop. Unele dintre acestea includ C#, Java și JavaScript. Puteți utiliza multe limbaje de programare pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop, dar în cele din urmă depinde de cerințele afacerii și de ceea ce permite bugetul dumneavoastră.

Există mai multe aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când angajați o companie de dezvoltare. Cele mai importante aspecte sunt echipa, instrumentele și experiența lor. Echipa poate gestiona cerințele dvs. specifice? Care este experiența lor în tratarea tipului dvs. de software? Ce instrumente folosesc?

Luați legătura cu noi

Hai să creăm o aplicație desktop puternică care să te ajute să obții un avantaj competitiv.