Echipa de dezvoltare software dedicată

Angajează o echipă dedicată de software. Extinde capacitatea de livrare a afacerii. Redu costurile cu dezvoltarea software cu până la 40%.

Echipele noastre de dezvoltatori software dețin expertiză directă în utilizarea limbajelor de programare, framework-urilor și tehnologiilor inovatoare, ceea ce ne face partenerul ideal pentru realizarea integrală a proiectelor dumneavoastră.

Capacitatea echipei de a aborda problemele și întrebările rapid a demonstrat angajamentul lor față de satisfacția clienților.

Virgil Lacatus-Vonica
Kboosting, CEO

Suntem impresionați de flexibilitatea Up2Date — sunt întotdeauna dispuși să se adapteze la nevoile noastre.

Alexandru Nita
BRD, Innovation Manager

Livrările au îndeplinit cerințele noastre de funcționalitate, UX, design și suport.

Gabriela Dauteuil
Jerry’s Pizza, Marketing Manager

Parteneri și Clienți Principali

Abordarea noastră personală în rezolvarea problemelor IT câștigă recomandări frecvente din partea partenerilor și clienților cu care lucrăm.

Essity
Jerry's Pizza
Selgros
BH Photo
BRD
Wirecard
Europa FM
Smith Transfer

Alege cea mai bună echipă de ingineri software cu o rată de finalizare a proiectelor la timp de 98%.

93% dintre clienții fideli se întorc la echipa noastră lider de ingineri software. La UP2DATE, dispunem de peste 15 specialiști în software, extrem de calificați, capabili să ofere soluții software integrate, contribuind astfel la crearea unei identități distincte pentru marca dumneavoastră

How to Keep Your Business Visible During Crisis
Exploatați experiența vastă a specialiștilor noștri experimentați prin investiții în echipa noastră de dezvoltatori software. Beneficiind de încrederea a 98% dintre CTO-uri, ne angajăm în continuare să furnizăm soluții software de excepție care să vă asigure un avantaj competitiv

Echipa de dezvoltare software cu cea mai mare încredere și experiență, prezentă în peste 6 de țări

Animati de o pasiune pentru inovație și un angajament către excelență, îmbogățim organizația dumneavoastră oferind servicii excepționale de dezvoltare software, adaptate cerințelor specifice. Avem un portofoliu impresionant ce include peste 80 de proiecte realizate cu succes, dovadă a expertizei noastre. Selectăm cu atenție echipa noastră de dezvoltatori software, garantând astfel un nivel superior de profesionalism și aptitudini tehnice.

Suntem onorați să colaborăm cu ingineri, designeri și dezvoltatori de elită, capabili să transforme viziunea de business în realitate. Dedicarea noastră către clienți se reflectă în parteneriatele solide stabilite cu peste 30 de companii din peste 3 continente, bazându-ne pe transparență ca pilon central.

De ce să angajezi o echipă de dezvoltare software pentru afacerea ta?

New Marketing Leaders
 • Permiteți echipelor din interior să se axeze pe strategii pro-afaceri
 • Selectați mixul ideal de echipă format din experți consacrați și specialiști din generația Z
 • Accesați talente de elită, pre-verificate și apte în abilități logice, tehnice și interpersonale
 • Atingeți un time-to-market accelerat fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea
 • Gestionați fără bătăi de cap cu un unic Punct de Contact
 • Obțineți eficiență de cost și timp cu o pornire rapidă și tarife orare accesibile
 • Beneficiați de expertiză extinsă în tehnologii ca AI, ML, IoT și DevOps
 • Transparență totală în tot procesul de dezvoltare a software-ului
 • Ajustați dimensiunea echipei de dezvoltare software la necesitățile afacerii
 • Beneficiați de o performanță și implicare a echipei de până la 10 ori mai mare cu o echipă dedicată
 • Accesați gestionarea completă a livrării proiectului și un progres predictibil pentru proiectul dumneavoastră de afaceri
 • Dispuneți de modele de angajare flexibile, inclusiv contracte pe proiect și pe baza timpului și materialelor

Angajează o echipă specializată în dezvoltare software pentru performanță completă în livrare

La UP2DATE, asigurăm că toate aspectele proiectului dumneavoastră sunt tratate cu cea mai înaltă acuratețe, mulțumită angajamentului neîntrerupt al echipei noastre pentru excelență și experienței acumulate în toate fazele ciclului de dezvoltare. Echipa noastră de dezvoltatori software livrează soluții end-to-end, începând de la definirea necesităților și proiectare până la codificare, testare și lansare, depășind orice așteptări

Programatori Front-end

Specialiștii noștri în dezvoltare Front-end transformă designurile în realitate prin interacțiuni fluide și adaptabilitate, utilizând expertiza lor în framework-uri ca React, Angular și Vue.js pentru a asigura o experiență utilizator deosebită

Experți în Back-end

Specialiștii dedicați în dezvoltare back-end elaborează aplicații server-side scalabile, administrează stocarea informațiilor, pun în aplicare logici de business complexe și creează API-uri sigure folosind diverse framework-uri și limbaje.

Maeștrii Aplicațiilor Mobile

Specialiștii în dezvoltare mobilă oferă experiențe excepționale atât pe platformele iOS, cât și pe Android. Ei creează aplicații atât native, cât și multi-platformă, care se integrează natural cu funcționalitățile dispozitivelor

Dezvoltatori Web

Specialiștii în dezvoltare web elaborează aplicații web interactiv și dinamic, optimizate pentru performanță, care se aliniază la obiectivele companiei dumneavoastră și asigură o experiență utilizator remarcabilă, de la comerț electronic la platforme CMS.

Magicienii Full-Stack

Magicienii noștri full-stack sunt experți în tehnologii atât pe partea de client, cât și de server. Ei furnizează soluții complete și fără cusur, gestionând totul, de la designul bazelor de date la crearea de interfețe ușor de utilizat pentru utilizatori.

Ingineri de Baze de Date

Dezvoltatorii de baze de date cu experiență construiesc modele de date eficiente și utilizează soluții de stocare a datelor fiabile cu competențele lor în baze de date SQL-NoSQL, indexare, securitatea datelor și optimizarea interogărilor.

Ingineri DevOps

Experții noștri DevOps combină experiența în operațiuni și dezvoltare pentru a accelera livrarea aplicațiilor. Ei automatizează implementarea, gestionează infrastructura, asigură CI/CD și promovează o cultură a agilității.

Analiști de Afaceri

Un link între echipele tehnice și părțile interesate din afacere, analiștii de afaceri colectează cerințe, fac studii de fezabilitate și examinează domeniul proiectului folosind abilitățile lor puternice de analiză și rezolvare a problemelor.

Analiști de Asigurare a Calității

Elaborăm strategii de testare detaliate, efectuăm teste funcționale și de regresie și raportăm erorile de software. Analistii noștri de asigurare a calității colaborează cu echipele de dezvoltare pentru a crea soluții software de înaltă calitate, fără erori.

Ingineri UI/UX

Experții noștri în UI/UX creează interfețe utilizator care sunt ușor de folosit și plăcute estetic. Ei creează schițe, prototipuri și designuri estetice care cresc implicarea utilizatorului.

Manager de proiect

Managerii de proiect monitorizează ciclul de viață al dezvoltării software și se asigură că acesta se aliniază cu obiectivele corporative și nevoile clienților. Ei definesc povestiri ale utilizatorilor, prioritizează și gestionează backlog-ul produsului și oferă echipei de dezvoltare orientări clare.

Echipa noastră de dezvoltare software performantă este factorul nostru X

Echipa noastră dedicată de dezvoltare software se evidențiază datorită angajamentului persistent pentru excelență și inovație. Aceștia rămân la curent cu cele mai noi cadre de lucru, tehnologii și cele mai bune practici de pe piață pentru a vă garanta soluții de ultimă generație.

Experimentați integrare fără probleme și posibilități nelimitate investind în servicii inovatoare de dezvoltare a produselor software.

Setul nostru rafinat de procese ale echipei de dezvoltare software

Ne asigurăm că parcurgeți o călătorie de succes cu ajutorul proceselor eficiente ale echipei noastre de dezvoltare software, oferind soluții software de înaltă calitate care depășesc cerințele companiei dumneavoastră. Adoptăm o abordare riguroasă și punem accentul pe eficiență pentru a ne asigura că fiecare etapă a ciclului de dezvoltare este realizată fără probleme.

Întâlnire initiala