Servicii de Dezvoltare Software

Servicii de dezvoltare software fără obstacole, personalizate pentru nevoile unice ale afacerii

Livram constant rezultate strategice clienților prin inovații tehnologice sustenabile. A satisface nevoile specifice ale industriei și a construi capacități tehnologice relevante pentru acestea reprezintă pasiunea noastră.

Capacitatea echipei de a aborda problemele și întrebările rapid a demonstrat angajamentul lor față de satisfacția clienților.

Virgil Lacatus-Vonica
Kboosting, CEO

Suntem impresionați de flexibilitatea Up2Date — sunt întotdeauna dispuși să se adapteze la nevoile noastre.

Alexandru Nita
BRD, Innovation Manager

Livrările au îndeplinit cerințele noastre de funcționalitate, UX, design și suport.

Gabriela Dauteuil
Jerry’s Pizza, Marketing Manager

Parteneri și Clienți Principali

Abordarea noastră personală în rezolvarea problemelor IT câștigă recomandări frecvente din partea partenerilor și clienților cu care lucrăm.

Essity
Jerry's Pizza
Selgros
BH Photo
BRD
Wirecard
Europa FM
Smith Transfer

Cel mai inovativ furnizor de servicii de dezvoltare software

Inovația noastră nu se limitează la lucrul cu tehnologia emergentă. Îi ajutăm pe clienții noștri să-și evalueze adevăratele nevoi de afaceri, le sugerăm soluțiile cele mai potrivite și le consolidăm capacitățile de a susține inovația.

How to Keep Your Business Visible During Crisis
Tehnologia evoluează în mod dramatic. Nu vă opriți doar la adoptarea tehnologiilor emergente. Mergeți mai departe și construiți capacități pentru a le susține. Doar ingineria software avansată poate încorpora inteligența de care aveți nevoie pentru a prospera în fața perturbărilor tehnologice. Concentrați-vă pe inovație, și lăsați „Experții” să preia dezvoltarea software corporativă.

Dezvoltare Software Full-Stack

Inovația sustenabilă vă oferă oportunități atractive și provocări intimidante. Doar un furnizor de dezvoltare software cu experiență vă poate ghida prin schimbările ample de transformare cu cunoștințe de domeniu expert și practici de dezvoltare.

Amestecul excepțional de cunoștințe specifice industriei oferit de UP2DATE împinge creșterea de top. Serviciile noastre de dezvoltare software creează software multi-tenant, sigur și robust, folosind cadre moderne, arhitectură structurată și designuri UI/UX. Răspundem nevoilor unice de afaceri ale dvs. cu un design și estetică de dezvoltare software superioară.

Experimentați integrare fără probleme și posibilități nelimitate investind în servicii inovatoare de dezvoltare a produselor software.

De la Concept la Livrare: Serviciile Noastre de Dezvoltare Software

Îmbunătățiți productivitatea întreprinderii, consolidați relațiile cu clienții și amplificați colaborarea generală. La UP2DATE, ne place să conducem spre succes împreună. Oferim servicii de dezvoltare software complete, care se concentrează exclusiv pe construirea de soluții software inovatoare folosind tehnologie modernă. Livrăm soluții software de calitate premium cu tehnologii avansate de dezvoltare software și dezvoltatori offshore dedicați din top 1%. Explorați gama noastră de servicii full-stack –

Aveți un partener de nădejde pentru Dezvoltarea de Software ca Serviciu, nu vă veți simți niciodată izolat!

Așa Construim Software-ul Tău – Cadru Nostru de Livrare

Direct de la punctul zero până la livrarea software-ului, iată o reprezentare vizuală a procesului nostru de dezvoltare software. De asemenea, asistăm afacerile cu implementarea software-ului în orice etapă a Ciclului de Viață al Dezvoltării Software (SDLC).

New Marketing Leaders

De ce să alegeți UP2DATE pentru proiectele de software

Cu serviciile noastre de dezvoltare software premiate, ne propunem să transformăm lacunele în puncte forte și apoi în avantaje competitive. Alături de noi, aveți acces la un proces de dezvoltare matur, orientare calitativă a procesului, protecție a datelor certificată și livrare de soluții fără probleme, la timp și în buget.

  • Companie Certificată ISO 27001 și 9001
  • Management al securității de la început pană la final

  • Talente tehnice din top 1% la nivel global
  • Dezvoltare sincronizată cu fusul orar

Metodologii de Dezvoltare Software pe care le Oferim

Simplificați funcțiile complexe și accelerați procesul de dezvoltare – metodologiile noastre de dezvoltare software sunt orientate spre a aduce o valoare de 360 de grade investițiilor dvs. tehnologice.

Adoptați cele mai bune practici colaborative DevOps pentru a integra transparența, a permite luarea deciziilor bazate pe date și a îmbunătăți fluxul de lucru general în Ciclul de Viață al Dezvoltării Software (SDLC).
Descompuneți procesul de dezvoltare în faze iterative, includeți practici Agile aprobate de industrie pentru software de calitate cu minim de erori sau fără erori.

Permiteți procesului dvs. de dezvoltare să se adapteze la cerințele pieței în schimbare. Încurajați transparența și colaborarea cu o gestionare adaptabilă a proiectului.

Eliminați dramatic deșeurile și raționalizați procesele de dezvoltare prin optimizarea resurselor. Construiți fluxuri de lucru eficiente cu procese adaptabile.

Cheia ta către excelența în ingineria software este chiar aici.

Conduceți obiectivele de afaceri cu

servicii inteligente de dezvoltare software

Maturitate în depășirea decalajului cultural, conducere în tehnologie

Agilitate superioară în afaceri, adaptabilitate în business

Politici clare de securitate, protecția datelor

Experiență variată, soluții de încredere

Suita tehnică a echipei noastre de dezvoltare software dedicată