Noi suntem Up2Date

O echipă de dezvoltatori software, pasionați în a vă ajuta afacerea să se dezvolte

Vă ajutăm să țineți pasul cu tehnologia.

Up2Date din București este considerat a fi unul dintre furnizorii populari de servicii de dezvoltare software. Compania profesională este strâns structurată în așa fel încât să ofere rezultate și soluții mai ușor de obținut pentru utilizare într-o varietate de afaceri, întâmpinând probleme în sectorul informației și tehnologiei.

Filosofia noastră constă în implicarea totală în găsirea de soluții și dezvoltarea de produse software pentru rezolvarea problemelor.

Misiunea noastră este de a deveni partenerul dumneavoastră software loial și de încredere și, prin utilizarea tehnologiei, vă ajutăm afacerea să atingă adevăratul potențial.

Faceți cunoștință cu echipa noastră de bază

Marius Gheorghe
Marius Gheorghe
Co Founder & Full Stack Developer
Cristian Oprea
Cristian Oprea
Co Founder & Full Stack Developer
Robert Istratoiu
Robert Istratoiu
Sales Manager
Andrei Picus
Andrei Picus
Web Lead
Cosmin Radu
Cosmin Radu
QA Lead
Stefan Vrancianu
Stefan Vrancianu
iOS Lead
Adrian Minca
Adrian Minca
iOS Developer

Suntem un partener adevărat

Credem in schimbare! O schimbare condusă de tehnologie și inovație. Ajutăm companiile și persoanele fizice să se adapteze și să adopte transformarea digitală. Scopul nostru este de a schimba viețile oamenilor și de a îmbunătăți afacerile cu soluțiile noastre tehnologice progresive și inovatoare.

Noi suntem soluția

Începem prin a asculta problemele, cerințele, provocările și obiectivele. Procesul continuă cu efortul de a înțelege afacerea, sectorul de piață și concurenții pentru a dezvolta informații care sunt combinate cu cunoștințele noastre tehnice, expertiza și cercetarea pentru a oferi cea mai bună soluție la cel mai mic cost.

Sunteți interesat de serviciile noastre?

BRD

“Când vine vorba de dezvoltarea software, Up2Date este compania mea pe primul loc. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Este timpul să fi Up2Date