Servicii de Consultanță Software

Parcurgeți-vă călătoria digitală cu servicii complete și echilibrate de consultanță în software

Integrați un răspuns de valoare maximă la nevoile dvs. de software, planificați și implementați îmbunătățiri tehnologice și maximizați-vă ROI-ul cu talente tehnologice din top 1%, testate în timp, pentru a vă atinge obiectivele digitale.

Construiți-vă afacerea cu o companie de Consultanță în Dezvoltare Software de top

La Up2Date, misiunea noastră este să ajutăm diverse afaceri din diferite industrii să construiască și să prospere în ecosisteme digitale optime și să le aliniem cu nevoile de bază ale afacerii, așteptările clienților și, cel mai important, capacitățile tehnice.

Integrare Automatizare

Automatizați procesele pentru a îmbunătăți eficiența proceselor de afaceri implementate manual

Modernizarea sistemelor

Modernizați sistemele moștenite existente cu soluții tehnologice emergente.

Sisteme rezistente

Îmbunătățiți soluțiile digitale existente în ceea ce privește performanța sub stres și scalabilitatea.

Inovație Superioară

Dezvoltați soluții moderne mobile dar și web fără a perturba fluxurile de lucru existente.

Realiniați-vă Obiectivele cu Consultanța Completă în Software

Încă din anul 2010, Up2Date a furnizat cele mai bune servicii de dezvoltare a software-ului și a sprijinit afacerile în diferite etape ale călătoriilor lor digitale – dând forma conceptelor timpurii în soluții detaliate orientate către performanță, gestionând dezvoltarea ciclului complet a sistemelor întreprinderii și integrându-le în diferite procese de afaceri

Fiți cu un pas înaintea tuturor cu strategii digitale personalizate

Abordare totală

Tehnologii de vârf

Investiție Minimă

Scalabilitate Extremă

Colaborați cu consultanți de software pentru strategii digitale de vârf

Abordarea noastră în oferirea serviciilor de Consultanță în Dezvoltarea Software-ului

Ca și consultant de afaceri, echipa noastră de la Up2Date a oferit sprijin consultativ corespunzător afacerilor la diferite etape ale ciclului lor de dezvoltare de software. Up2Date lucrează doar cu cei mai buni specialiștii în tehnologie, ceea ce asigură că toate serviciile noastre se situează deasupra standardelor industriale, astfel încât să puteți rezolva provocările complexe ale afacerii.

Informații:

Aliniat cu fusul orar
Talent tehnologic de top
Expertiza profundă în industrie
Protocoale standard de securitate
Conformitate extremă de securitate
O nișă largă de servicii de dezvoltare
Record de livrare a proiectelor cu succes de 98%

Dacă aspectul care vă interesează nu este listat mai sus, vă rugăm să ne informați despre nevoile dvs. de dezvoltare

Explorați gama noastră de servicii de consultanță în tehnologia software.

Up2Date oferă o gamă largă de servicii de dezvoltare și consultanță în software, care acoperă dezvoltarea mobilă și web, migrarea către sisteme digitale moderne, integrarea software și suportul post-implementare. Inginerii noștri de sisteme au facilitat, de asemenea, integrarea DevOps și gestionarea proiectelor eficientă pentru afaceri de toate dimensiunile.

Consultanță în Arhitectură Enterprise

Transitați de la sistemele de livrare a IT-ului învechite la ecosistemele moderne de cloud alăturându-vă arhitecților enterprise de la Up2Date; asigurați integrarea lină a tehnologiei moderne în sistemele dvs. conform nevoilor de bază ale afacerii.

Consultanță în Portofoliul de Tehnologii

Explorați punctele reale de durere ale sistemelor de livrare existente și aflați despre domeniile care pot fi îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei emergente printr-o analiză detaliată a portofoliului de software al sistemelor dvs. de afaceri.

Consultanță în Transformarea Digitală

Aflați despre adevăratul potențial al sistemelor existente și părțile care necesită actualizare / înlocuire imediată. Consultanții noștri în tehnologie enterprise pot facilita integrarea tehnologiei potrivite în întregul spectru al funcțiilor afacerii.

Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații

Elaborați strategii optime de dezvoltare mobilă și web, construiți capacități personalizate și asigurați funcționarea fără probleme. Elaborați un avantaj competitiv pentru un randament maxim al investițiilor digitale prin strategii relevante.

Consultanță în Modernizarea Aplicațiilor

Aflați momentul potrivit pentru a vă elimina sistemele existente prin auditul extins al software-ului moștenit al Up2Date. Inginerii noștri de sistem pot proiecta foi de parcurs durabile pentru afacerea dvs. și pot actualiza soluțiile digitale pentru noile cerințe.

Consultanță pentru creșterea personalului

Eliminați neajunsurile legate de personalul tradițional și accelerați timpul de lansare pe piață a produselor dvs. digitale. Fiind o companie de încredere pentru creșterea personalului IT, experții noștri sunt instruiți în mai multe nevoi de dezvoltare în cadrul afacerii și vor putea fi completări utile echipei dvs. interne.

Explorați Nisa Noastră – Servicii Personalizate de Consultanță în Software

Ca una dintre principalele companii de consultanță în software, misiunea principală a Up2Date este să vă ajute să faceți doar investiții tehnologice semnificative – cele care afectează pozitiv creșterea afacerii dumneavoastră. Vă ajutăm să creați și să integrați soluții personalizate pentru întreprinderi la momentul potrivit, care vă ajută să obțineți beneficii pe termen lung.

Pentru Startup-uri

Pentru fiecare afacere nou-înființată, prioritizăm construirea unei infrastructuri IT robuste, care îi ajută să elaboreze planuri definitive pentru a găsi un ancoraj solid în piața volatilă. Up2Date își investește expertiza în dezvoltare pentru a stabili infrastructuri IT reziliente și scalabile, împreună cu formarea digitală a personalului intern pentru a promova utilizarea productivă a soluțiilor tehnice.

Pentru î
ntreprinderile mici și mijlocii

Creșterea este evazivă fără upscaling, iar Up2Date se conectează neobosit în fiecare etapă a călătoriei dvs. software, recomandând soluții tehnologice care stimulează creșterea durabilă și vă ajută să aveți un avantaj față de concurență. Inginerii noștri software lucrează la punctele dvs. unice de creștere pentru a sugera cele mai bune integrări posibile pentru a obține o valoare semnificativă în afacerea dvs.

Pentru Mega Corporații

Pentru afacerile extrem de dinamice, Up2Date se concentrează pe menținerea sustenabilității în creștere, investind eforturi în optimizarea operațiunilor și consolidarea infrastructurilor IT existente. Nu numai că construim durabilitate și rezistență în procesele dvs., dar facem recomandări la timp pentru a vă ajuta să vă modernizați peisajul digital și să țineți pasul cu evoluția pieței.

De ce Consultanța în Soluții de Afaceri Software oferită de Up2Date?

Ca un consultant de tehnologie de frunte la nivel global, Up2Date este dedicat să ofere servicii de primă clasă, aliniate la obiectivele dvs. digitale pe termen lung și menite să ofere o valoare de dezvoltare mare:

Experiență mare în industrie

Competențele și abilitățile extinse ale Up2Date sunt rezultatul a peste două decenii de practică în dezvoltarea software-ului. Ne propunem în mod constant să ne extindem portofoliul cu noi provocări de afaceri și să livrăm servicii software de primă clasă clienților noștri.

Conformitate cu Standardele Industriei

Up2Date are afilieri de lungă durată cu principalii furnizori de tehnologie din lume și urmăm standardele de securitate și conformitate recunoscute. Fluxurile noastre de lucru sigure permit afacerilor să integreze soluții software în conformitate cu ghidurile industriale.

Pool de resurse interfuncționale

Up2Date lucrează doar cu cele mai bune talente tehnice care au o înregistrare remarcabilă în livrarea de soluții digitale de succes. Puteți alege echipa dvs. tehnică dintr-un pool larg de ingineri, analiști, arhitecți de soluții și experți în testare pentru a construi o echipă de dezvoltare extrem de funcțională.

Cunoștințe superioare ale industriei

Alăturați-vă analiștilor de sisteme experimentați ai Up2Date pentru a traduce eficient cerințele de afaceri specifice industriei dumneavoastră în specificații tehnice. Dezvoltatorii de software de la Up2Date sunt cunoscuți pentru serviciile de consultanță și dezvoltare de primă clasă în mai multe industrii.

Contactați-ne

Reimaginează-ți Peisajul Digital cu Consultanța Potrivită