Servicii de consultanță pentru aplicații mobile

Optimizează procesul de ideare, asigură un flux de lucru eficient în timpul dezvoltării și maximizează profitabilitatea aplicației tale mobile

Descoperă strategia perfectă pentru un ciclu de viață de succes al aplicației mobile și asigură-te că produsul tău extraordinar ajunge la clienți din întreaga lume

Soluții de Consultanță pentru Rezolvarea Problemelor Mobile

Întâmpinați dificultăți în a decide între iOS și Android? Nu știți cum să elaborați o strategie de notificare push fără a-i deranja pe utilizatori? Consultantul nostru în design de aplicații mobile vă poate ajuta cu dilemele dificile în dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltare și Consultanță Profesională în Dezvoltarea Aplicațiilor Mobile

Pornirea în călătoria dezvoltării unei aplicații necesită navigarea prin diverse decizii, cum ar fi ideea proiectului, planurile de execuție și constrângerile bugetare. De aceea, merită să colaborați cu profesioniști experimentați care au dezvoltat aplicații de succes înainte.

Cu o experiență în industrie de aproape doua decenii, Up2Date a devenit o companie de consultanță în domeniul aplicațiilor mobile, cu o bogată cunoștință în consultanța de produs, dezvoltarea de aplicații personalizate și expertiză în arhitectura tehnică. Cu serviciile noastre specializate de consultanță mobilă, vă putem ajuta să vă asigurați că aplicația dvs. mobilă stă pe baze solide.

Servicii de Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații Mobile Specifice Platformei

Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații Mobile Nativa pentru iOS

Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații Mobile Nativa pentru Android

Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații Cross-Platform

Consultanță în Dezvoltarea de Aplicații Mobile Hibride

Apelează la expertiza noastră pentru a obține avantajul competitiv oferit de o aplicație mobilă optimizată.

Consultanță completă pentru aplicații mobile

Cu suita noastră cuprinzătoare de servicii de consultanță pentru aplicații mobile, împuternicim organizațiile să atingă înălțimi fără precedent, deblocând noi oportunități de creștere și inovație într-un mediu de piață aglomerat.

Validarea ideii

Noi luăm ideea ta de aplicație și o transformăm în realitate după evaluarea factorilor precum complexitatea, numărul de caracteristici, dimensiunea pieței țintă și bugetul pentru a te direcționa cel mai bine către succes.

Prototipizarea aplicației mobile

Ia-ți ideea revoluționară de aplicație mobilă la următorul nivel transformând-o într-un prototip captivant și interactiv care poate fi ușor codificat și implementat așa cum este prevăzut.

Selectarea platformei

Evaluăm toți factorii relevanți, cum ar fi complexitatea, dimensiunea pieței, locația și bugetul, pentru a ne asigura că platforma pe care o recomandăm se aliniază cu nevoile dvs. specifice pentru un succes maxim.

Păstrarea utilizatorilor

Cucerirea utilizatorilor și menținerea lor este cheia succesului. Ne specializăm în depășirea limitelor prin metode inovatoare care îi țin pe clienți conectați la produsul tău.

Consultanța în designul aplicațiilor mobile

Prin procesul nostru de auditare a designului UI/UX, definim tema aplicației dvs. conform cerințelor sau ale afacerii dvs. și optimizăm fiecare element pentru o implicare crescută.

Monetizarea aplicației

Consultanța noastră oferă experiență în maximizarea veniturilor prin identificarea celei mai bune metode pentru a îndruma utilizatorii să investească în aplicația dvs.

Competențele consultanților noștri în dezvoltarea de aplicații

Dezvoltatorii noștri de aplicații mobile pot să vă ajute să deblocați potențialul afacerii dvs. prin exploatarea puterii pieței mobile în plină expansiune

Lansarea aplicației mobile

Up2Date oferă o consultanță cuprinzătoare în strategia mobilă, care include o viziune detaliată asupra produsului și o descriere a arhitecturii, precum și un prototip și un plan pentru a vă menține în limitele bugetului și al timpului.

Auditul aplicațiilor mobile

Realizăm o verificare a stării de sănătate a aplicației tale mobile. Vom face un audit al UI/UX-ului, codului și arhitecturii sistemului pentru riscuri de securitate și vom verifica compatibilitatea cu toate dispozitivele și platformele de dezvoltare mobile.

Modernizarea aplicației

Echipa noastră furnizează strategii specializate pentru modernizarea experienței utilizatorului (UX/UI), actualizarea caracteristicilor și tranziția către platforme moderne pentru a asigura un viitor promițător pentru aplicația dvs.

Accelerați obiectivele digitale ale întreprinderii dvs. cu ajutorul aplicațiilor mobile personalizate oferite de noi.

Scopul consultanței noastre în design de aplicații mobile

Integrarea tendințelor emergente în tehnologie
Structura de dezmembrare a funcționalităților
Identificarea publicului țintă
Configurarea procesului de asigurare a calității
Evaluarea funcționalităților
Testarea performanței infailibile
Estimarea ROI-ului
Asistență în pregătirea pentru piață
Evaluarea maturității aplicației
Plan de marketing pentru aplicație

De ce să vă bazați pe consultanța în dezvoltarea aplicațiilor mobile de la Up2Date

Cu relații de încredere cu sute de clienți, noi punem punem la dispoziție servicii de consultanță în dezvoltarea aplicațiilor mobile care îmbină obiectivele de afaceri cu capacitățile tehnologice

Echipă orientată către tehnologie

 

Suntem o echipă de peste 20 de profesioniști pasionați și experimentați, orientați către tehnologie, al căror singur scop este să asigure succesul și creșterea clienților.

Un istoric de performanță

 

Am livrat cu succes peste 100 de proiecte, inclusiv aplicații hibride, soluții digitale și software pentru clienți din întreaga lume.

Echipă orientată către tehnologie

Suntem o echipă de peste 20 de profesioniști pasionați și experimentați, orientați către tehnologie, al căror singur scop este să asigure succesul și creșterea clienților.

Încredere câștigată

Capacitățile noastre ne-au câștigat încrederea unor mari mărci, precum B&H Photo, BRD, Jerry’s Pizza și multe altele.

98% rate de recomandare

Clienții noștri ne-au recomandat de mai multe ori, având încredere că vom continua să îi susținem să rămână în fruntea pieței prin inovație și adaptabilitate.

Soluții axate pe ROI

Angajamentul nostru de a oferi un ROI măsurabil și de a atinge în mod constant obiectivele de afaceri ne-a câștigat încrederea clienților noștri de pretutindeni.

Întrebări frecvente

Serviciile de consultanță pentru aplicații mobile pot varia în preț în funcție de amploarea proiectului și de expertiza agenției care furnizează serviciul. Un consultant competent ar trebui să ofere o estimare adaptată nevoilor proiectului tău înainte de a lua orice decizii.

De la explorarea viziunii tale și dezvoltarea unei strategii, până la validarea acesteia cu cercetare și, în cele din urmă, lansarea – suntem alături de tine pentru gestionarea completă a ciclului de viață al aplicațiilor mobile.

Cu aproape două decenii de experiență în industrie, am sprijinit o gamă variată de organizații cu abordarea noastră unică și track record-ul dovedit pentru rezultate de succes.

Consultanța noastră în dezvoltarea aplicațiilor mobile este adaptată pentru a satisface nevoile unice ale oricărei organizații, de la idee la implementare. Pornind de la vasta noastră experiență în industrie și cunoștințele acumulate, vă vom ajuta să creați o strategie cuprinzătoare care va pregăti marca dvs. pentru succes în lumea în continuă evoluție a dezvoltării aplicațiilor.

Treaba noastră este să ne ocupăm de afacerea dumneavoastră

Echipa de la Up2Date este pregătită să construiască o aplicație mobilă de următoarea generație pentru afacerea dumneavoastră