Servicii de dezvoltare software White Label

Construiți software de calitate care rămâne al vostru pentru totdeauna și funcționează în modul vostru propriu.

Valorificați produsele software White Label pentru a atinge obiectivele voastre de dezvoltare și pentru a îmbogăți portofoliul organizației dvs. cu o proprietate completă.

Soluții White Label pentru mai puține probleme și mai mult profit

Permiteți o parteneriat dinamic White Label cu Up2Date pentru a crea software agil, receptiv și orientat către utilizator de la zero, folosind tehnologii de vârf și respectând ghidurile de brand.

Produsul tău, regulile tale, serviciile noastre White Label

Dezvoltarea de software White Label reprezintă o modalitate eficientă de a intra pe o piață nouă, de a adăuga mai multe capabilități la portofoliul tău sau de a oferi servicii la cerere pe care concurenții tăi încă nu le oferă, cu mult mai puțini bani decât ar fi necesar să investești resurse în dezvoltarea produsului de la zero.

Cu peste două decenii de experiență, dezvoltatorii de software experți ai Up2Date au calibrul necesar pentru a vă ajuta să valorificați beneficiile asigurate ale software-ului White Label ca serviciu, să îmbunătățiți credibilitatea mărcii, să reduceți costurile de dezvoltare și să consolidați relația cu clienții.

Serviciile de Dezvoltare White Label pe care le acoperim

De la site-uri web informative până la sisteme CRM, oferim servicii diversificate de software White Label, indiferent de amploarea proiectului sau de nisa din industrie, cu scopul final de a duce ecosistemul afacerii tale la următorul nivel.

Up2Date ca partenerul tau pentru dezvoltarea de Software White Label

0+
Recenzii de 5 stele ale clienților
0+
Proiecte dificile livrate
0+
Ani – Construind Software Excelent
0%
Proiecte livrate la timp
0+
Dezvoltatori profesioniști

Beneficiile asigurate ale soluțiilor de software White Label

Secretele software-ului de afaceri White Label

Dezvoltarea de produse White Label vă scutește de a vă ocupa de cod și de a trece prin problemele de configurare, spre deosebire de produsele open-source. În schimb, obțineți întreaga pachet – un produs testat și verificat pe care îl puteți achiziționa, brandui ca fiind al dvs. și permite clienților să-l utilizeze imediat.

Acest lucru vă ajută să economisiți timp și efort pe care îl puteți investi în alte activități importante. Singurul dezavantaj al unui software White Label este că vă va costa bani. Cu toate acestea, atunci când luați în considerare avantajele și comoditatea pe care le oferă, prețul este destul de rezonabil.

  • Creșterea vânzărilor de produse și diversificarea serviciilor cu oportunitatea de a extinde baza de audiență

  • Software cu funcționalități personalizate, integrare cu sisteme terțe și promovare a mărcii proprii

  • Livrarea unui software stabil, care a fost testat frecvent pentru erori și vulnerabilități de securitate, pentru a vă asigura că funcționează la capacitate maximă.

  • Asigurarea funcționării fără probleme a produsului sau serviciului prin furnizarea de monitorizare și servicii de suport non-stop.

  • Oportunitatea de a vă concentra mai mult pe strategiile de marketing, creșterea companiei, relația cu clienții, scalarea viitoare și multe altele.

Compania de dezvoltare White Label pe care o meritați

• Cel mai înalt nivel de confidențialitate cu obligația contractuală
• Conturi anonimizate pentru nume de domeniu și instrumente

Acord de confidențialitate cu persoane extrem de calificate
• Blocarea referer-ului HTTP pe mai multe browsere
• Conturi MCC generice cu securitate pe două straturi

Creați produse software responsive și perfecte din punct de vedere al pixelilor pentru afacerea dvs. în zile, nu săptămâni.

Up2Date ca Agenție de Dezvoltare White Label a Dvs

Echipă selectată cu grijă

Selectând manual dezvoltatori de top din industrie pentru a-și potrivi seturile de abilități cu cerințele unice ale dvs.

Livrare constantă

Selectând manual dezvoltatori de top din industrie pentru a-și potrivi seturile de abilități cu cerințele unice ale dvs.

Abordare agilă

Urmând o abordare agilă de dezvoltare pentru a ține pasul cu cerințele schimbătoare ale pieței.

Întrebări frecvente

În lumea afacerilor, expresia “serviciile white label” se referă la servicii sau bunuri produse de o companie și apoi redenumite pentru utilizarea altei companii. Aceste strategii de dezvoltare permit organizațiilor să economisească bani, timp și resurse pe propriile lor inițiative de marketing, în timp ce primesc același produs de înaltă calitate pe care l-ar fi primit dacă ar fi construit propria versiune de marcă.

Procesul de planificare, creare, implementare și întreținere a unui produs software pe care îl puteți rebrandui ca fiind propriul dvs. se numește dezvoltarea de produse software white label. Aplicațiile de socializare, CRM-urile, produsele SaaS și multe alte tipuri de software pot fi toate white label. Îl puteți utiliza pentru echipele dvs. interne, precum și pentru utilizatorii dvs. sau orice alt obiectiv.

Există o gamă de tehnologii pe care le folosim pentru a construi un software white label de calitate de la zero, cum ar fi:

Backend – ASP.NET, .NET Core, Node.js, Java, Python, Ruby on Rails

Frontend – Angular.js, Vue.js, React.js, Flutter, Xamarin, jQuery

Baze de date – MongoDB, Firebase, Oracle MySQL, DynamoDB, Cassandra

Costul final al dezvoltării de software white label depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea, caracteristicile, complexitatea, integrările cu terțe părți, echipa de dezvoltare, cronologia proiectului și altele. Contactați-ne pentru a ne comunica cerințele dvs. și vă vom oferi o estimare corectă.

Pentru a vă asigura confidențialitatea completă, semnăm mai întâi un Acord de nedivulgare (NDA) cu dumneavoastră. Și pentru a vă acorda proprietatea completă asupra produsului software, parcurgem, de asemenea, toate documentele necesare. Abia apoi trecem la următoarele etape ale proiectului, odată ce sunteți de acord cu toate termenii și condițiile.

Intră în legătură cu noi

Gata să vă extindeți afacerea cu experți de ultimă generație din industrie?