Despre Up2Date Software

Up2Date Software este una dintre cele mai bune companii IT din Romania timp de 10 ani, oferind in mod constant valoare partenerilor, folosind cele mai noi tehnologii.
HashTag Girls
Team Enjoying Work
Team in the field

Solutii software care ajuta companiile si societatile sa infloreasca

Up2Date Software este o companie privata de IT, fondata in 2009. Astazi suntem mandrii sa ne laudam cu o echipa puternica de ingineri IT care nu se dau inlaturi de la provocari, rezolvand problemele tale de IT si satisfacand nevoile dvs. de afaceri. Suntem intr-o misiune de a va depasi asteptarile si de a forma o relatie pe termen lung, reciproc avantajoasa cu dvs.

De ce noi

Avem o pasiune neclintita pentru software, care va ajuta sa imbunatatiti afacerea dvs, avandu-ne alaturi la fiecare pas.

De ce noi

Ce facem

Tehnologia poate fi complicata, dar suntem caliti si obisnuiti cu provocari, de aceea va poate ajuta cu orice solutie IT.

Ce facem

Istoria noastra

2009 - 2010

Co-fondatorii nostri vin cu o idee de a dezvolta o companie software care sa ofere pasiune, siguranta si devotament fata de clientii lor. Up2Date Software ia nastere avand doar 2 ingineri IT.

2011-2013

Up2Date Software se muta din apartamentul in care a luat totul nastere, in cladire de birouri. Aceste birouri au devenit acasa pentru urmatorii 10 ani. Afacerea a continuat sa creasca pe baza increderii acordata de clienti.

2013-2017

Up2Date Software isi tripleaza echipa din Bucuresti si se specializeaza pe dezvoltarea de aplicatii iOS & Android, devenind un important furnizor de solutii software din Romania.

2018 - Present

Suntem incredibil de mandri de recunoasterea externa pentru echipa noastra, care a livrat solutii de calitate clientilor din Romania dar si din Statele Unite ale Americii. Continuam munca depusa cu pasiune si ne asiguram ca raspundem in mod consecvent nevoilor clientilor nostri.