Despre noi

Despre noi

Inovăm, Dezvoltăm, Livrăm

Despre noi2024-05-21T14:52:36+00:00
info-4
Inovăm, Dezvoltăm, Livrăm

Cine suntem?

Suntem UP2DATE, un lider în dezvoltarea de soluții software inovatoare, cu o pasiune pentru tehnologie și un angajament profund față de clienții noștri. Fondată în 2009, compania noastră s-a dedicat transformării industriilor prin digitalizare, oferind soluții personalizate care îmbunătățesc eficiența, cresc productivitatea și deschid noi oportunități pentru afacerile noastre partenere.

 • Echipa noastră este formată din profesioniști talentați și experimentați în domeniile IT și dezvoltare software, fiecare contribuind cu expertiza sa unică pentru a crea soluții care nu doar că răspund nevoilor actuale ale pieței, dar și anticipând tendințele viitoare.
 • Valorile noastre fundamentale sunt inovația, integritatea și excelența. Acestea ne ghidează în toate proiectele și colaborările noastre, asigurându-ne că fiecare produs livrat este de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri de impactul pe care îl avem în industrie și ne angajăm să continuăm să oferim servicii de excepție care să ajute organizațiile să se adapteze și să prospere într-o lume în continuă schimbare.”

Cunoașteți echipa noastră

Echipa noastră este dedicată să ajute afacerea dumneavoastră să crească

Echipa noastră de profesioniști experimentați este angajată să vă sprijine afacerea în atingerea obiectivelor sale strategice prin soluții tehnologice inovatoare și personalizate.

Marius Gheorghe

Android Expert

Cristian Oprea

iOS Expert

Cosmin Radu

QA Expert

George Limba

Web Expert

Întrebări frecvente

Tot ce trebuie să știi despre serviciile noastre

Cum să alegeți compania potrivită pentru servicii de dezvoltare software personalizat?2024-02-13T07:17:39+00:00

Iată câțiva factori de care să țineți cont când căutați compania potrivită pentru serviciile de dezvoltare software pentru proiectul dumneavoastră:

 • Anii de prezență pe piață
 • Numărul de experți
 • Comunicarea
 • Portofoliul și experiența în domeniu
 • Competențele tehnice și capacitatea
 • Suportul după finalizarea proiectului
 • NDA și practicile de securitate
Cât costă dezvoltarea de software?2024-02-13T07:16:57+00:00

Costurile pentru dezvoltarea de software personalizat depind de diverși factori. Totuși, acestea pot varia în funcție de cerințele proiectului dumneavoastră, funcționalități, tipurile de platforme și serviciile pe care le alegeți.

Care este durata estimată pentru un proiect tipic de dezvoltare software?2024-02-13T07:16:30+00:00

Durata proiectelor de dezvoltare software depinde în mod tipic de amploarea și complexitatea proiectelor.

Ca o estimare generală, proiectele mici necesită între 3 și 4 luni, cele de dimensiuni medii între 5 și 6 luni, iar pentru proiectele de envergură mare, la nivel corporativ, durata obișnuită este de 1 an sau chiar mai mult. Durata specifică poate varia în funcție de complexitatea fiecărui proiect, de cerințele care se schimbă pe parcurs și de diverse alte aspecte.

Oferiți suport și întreținere continuă pentru software-ul dezvoltat?2024-02-13T07:15:06+00:00

Da, ne asumăm responsabilitatea completă pentru soluția dvs. software. Serviciile noastre de suport și întreținere software sunt printre cele mai apreciate servicii preferate de clienții noștri.

De ce ar trebui să angajez echipe dedicate de dezvoltare software de la UP2DATE?2024-02-12T13:53:06+00:00

Echipa noastră dedicată de dezvoltare software de la UP2DATE combină cunoștințe excepționale, management eficient al proiectelor și o abordare centrată pe client. Echipa noastră este compusă din indivizi competenți cu o gamă variată de expertize tehnologice, asigurând asistență completă pentru proiectul dvs. Comunicarea eficientă, transparența și producția de înaltă calitate sunt prioritățile noastre principale. Lucrăm pentru a depăși așteptările dvs. și pentru a susține succesul inițiativelor dvs. de dezvoltare software cu angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția clientului.

Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a angaja echipe dedicate de dezvoltare software?2024-02-12T13:51:58+00:00

Când externalizezi echipe de dezvoltare software, ia în considerare criterii precum competența tehnică, cunoștințele despre industrie, scalabilitatea, compatibilitatea culturală, canalele de comunicare și abordarea managementului de proiect. Este crucial să identifici precis nevoile proiectului tău și să evaluezi capacitatea echipei de a le îndeplini. Pentru a asigura o colaborare de încredere, ar trebui să evaluezi și reputația lor, testimonialele clienților și livrările de proiecte anterioare.

Cum să alegi o echipă dedicată de dezvoltare software?2024-02-12T13:51:05+00:00

Analizează cunoștințele, experiența și performanța anterioară înainte de a recruta o echipă dedicată de dezvoltare software. Optează pentru o echipă de dezvoltare care dispune de abilitățile necesare proiectului tău, incluzând un set variat de competențe, capacitatea de comunicare eficientă și aptitudini de colaborare. Verifică antecedentele lor profesionale, referințele de la clienți și cazurile de studiu pentru a aprecia capacitățile lor și pentru a confirma că au dus la bun sfârșit proiecte asemănătoare cu al tău în mod eficient.

Cât costă să angajezi o echipă dedicată de dezvoltare software/o echipă de dezvoltare offshore?2024-02-12T13:49:51+00:00

Costul angajării echipelor dedicate de dezvoltare software externalizate variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea echipei, competența necesară, dificultatea proiectului și modelul de angajament. Pentru a obține o ofertă personalizată pentru echipa de dezvoltare offshore, este cel mai bine să discutați specificațiile proiectului dvs. cu experții noștri IT experimentați.

Când ar trebui să angajezi o echipă dedicată de dezvoltare software?2024-02-12T13:48:55+00:00

Trebuie să angajezi o echipă dedicată de dezvoltare software atunci când necesiți competențe specializate, resurse suplimentare sau o execuție eficientă a proiectului. Echipa de software este o opțiune excelentă pentru afacerile noi, proiectele pe termen mediu-lung, proiectele cu termene scurte sau când ai nevoie de expertiză tehnică care s-ar putea să nu fie disponibilă intern. O echipă dedicată asigură o atenție concentrată, o gestionare îmbunătățită a proiectului și un avans constant al proiectului pe tot parcursul acestuia.

Ce este o echipă dedicată de dezvoltare software?2024-02-12T13:47:55+00:00

O echipă dedicată de dezvoltare software este o echipă de experți alocată special pentru a lucra la proiectul dvs. Aceștia funcționează ca o extensie a echipei dvs. proprii, concentrându-se exclusiv pe nevoile și obiectivele proiectului dvs. O astfel de echipă dedicată pentru dezvoltarea software oferă clienților soluții software de top, fiind în același timp flexibilă, cunoscătoare și ușor de colaborat.

Cum se asigură UP2DATE de securitatea și confidențialitatea datelor în timpul proceselor de analiză și generare a conținutului?2024-01-26T07:43:35+00:00

La UP2DATE, securitatea și confidențialitatea datelor sunt priorități absolute. Utilizăm protocoale stricte de securitate și conformitate pentru a asigura că toate datele sunt procesate și stocate în mod sigur. Ne angajăm să respectăm toate reglementările de protecție a datelor în vigoare, asigurând clienților noștri liniștea că informațiile lor sunt în mâini sigure.

Este conținutul generat de LLM-uri optimizat pentru SEO?2024-01-26T07:43:17+00:00

Da, conținutul generat de LLM-urile noastre este optimizat pentru motoarele de căutare. Folosim tehnici avansate pentru a asigura că textele sunt nu doar relevante și informative, dar și structurate într-un mod care favorizează un ranking mai bun în rezultatele căutărilor.

Ce tipuri de conținut poate genera sistemul dvs. bazat pe LLM?2024-01-26T07:42:52+00:00

Sistemul nostru poate genera o gamă largă de conținut, de la articole de blog, descrieri de produse și rapoarte, până la materiale de marketing și documentații tehnice. Tot conținutul este personalizat pentru a se alinia cu tonul și stilul brandului dvs., asigurând coerență și calitate.

Ce tipuri de date pot fi analizate cu ajutorul LLM-urilor oferite de UP2DATE?2024-01-26T07:42:28+00:00

Modelele noastre LLM pot analiza o varietate largă de date, incluzând text, date structurate și nestructurate. Sunt eficiente în interpretarea contextului, tendințelor și semnificațiilor ascunse din date, oferind insight-uri valoroase care pot susține luarea de decizii strategice în afacerea dvs.

Cum poate automatizarea răspunsurilor la clienți să beneficieze afacerea mea?2024-01-26T07:42:01+00:00

Automatizarea răspunsurilor la clienți prin LLM-uri poate îmbunătăți semnificativ eficiența și satisfacția clienților. Sistemele noastre oferă răspunsuri rapide și precise, reducând timpul de așteptare și eliberând personalul dvs. pentru sarcini mai complexe. Aceasta îmbunătățește experiența clienților și eficientizează gestionarea resurselor umane.

Ce sunt modelele de limbaj de mare dimensiune (LLM) și cum le utilizează UP2DATE?2024-01-26T07:41:36+00:00

Modelele de limbaj de mare dimensiune sunt sisteme avansate de inteligență artificială specializate în procesarea limbajului natural. La UP2DATE, le folosim pentru a dezvolta soluții inovatoare, cum ar fi chatbot-uri inteligente, analiza avansată a datelor și generarea automată de conținut, ajutând companiile să-și optimizeze operațiunile și să-și îmbunătățească interacțiunea cu clienții.

Ce soluții sunt oferite de serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile?2024-01-10T14:03:17+00:00

Serviciile noastre de dezvoltare a aplicațiilor mobile includ:

 • Analiza afacerii. Colectăm și analizăm toate cerințele proiectului și le documentăm.
 • Design UI/UX. Creăm machete, proiectăm aplicația ecran cu ecran și realizăm un prototip.
 • Dezvoltare. Construim aplicații personalizate pentru Android și/sau iOS, folosind limbaje de programare specifice platformei, cum ar fi Swift, Objective-C, Java, Kotlin.
 • Lansare. Publicăm aplicațiile pe App Store și/sau Google Play.
 • Mentenanță. Oferim suport sau îmbunătățiri pentru produsele existente (la cerere).
Ce sunt serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile cross-platform?2024-02-08T07:16:28+00:00

Serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile cross-platform se referă la crearea de aplicații care pot rula pe mai multe sisteme de operare mobile, cum ar fi iOS și Android, folosind un singur cod sursă. Acest tip de servicii permite dezvoltatorilor să scrie codul o singură dată și să-l desfășoare pe multiple platforme, economisind timp și resurse comparativ cu dezvoltarea nativă separată pentru fiecare platformă.

Aceste servicii folosesc framework-uri și tehnologii speciale, cum ar fi React Native, Flutter sau Xamarin, care oferă posibilitatea de a crea aplicații cu performanțe și aspect apropiat de cele native. Avantajele includ costuri reduse de dezvoltare, timp de lansare pe piață mai scurt și ușurința de a menține și actualiza aplicația. În plus, aceste aplicații pot oferi o experiență de utilizare consistentă pe diferite dispozitive și platforme. Serviciile de dezvoltare cross-platform sunt ideale pentru proiecte cu bugete limitate sau pentru aplicații care nu necesită funcționalități complexe specifice platformei.

Ce tehnologii sunt utilizate pentru serviciile de dezvoltare a aplicațiilor mobile?2024-01-10T14:01:11+00:00
 1. Limbaje de Programare:
  • Pentru iOS: Swift și Objective-C.
  • Pentru Android: Java și Kotlin.
 2. Framework-uri Cross-Platform:
  • React Native: Permite dezvoltarea de aplicații pentru iOS și Android folosind JavaScript.
  • Flutter: Folosește limbajul Dart pentru a crea aplicații native pentru ambele platforme.
  • Xamarin: Utilizează C# și .NET pentru dezvoltarea cross-platform.
 3. Tehnologii Front-end:
  • HTML5, CSS3 și JavaScript pentru aplicații web mobile.
 4. Tehnologii Back-end:
  • Node.js, Ruby on Rails, Python și PHP sunt folosite pentru a dezvolta serverul și logica de back-end.
  • Baze de date precum MySQL, MongoDB, PostgreSQL.
 5. Sisteme de Gestionare a Bazelor de Date (Database Management Systems – DBMS):
  • Firebase, Realm sau Core Data pentru stocarea și gestionarea datelor aplicației.
 6. Interfețe de Programare a Aplicațiilor (APIs):
  • RESTful și GraphQL pentru a permite aplicațiilor mobile să comunice cu serverele și serviciile web.
 7. Tehnologii de Securitate:
  • Protocoale de criptare, autentificare OAuth și alte mecanisme de securitate pentru protejarea datelor și a comunicațiilor.
 8. Instrumente de Testare și Debugging:
  • Framework-uri precum Jest, Mocha pentru JavaScript, sau Espresso și XCTest pentru testarea aplicațiilor Android și iOS.
 9. Instrumente DevOps și de Automatizare a Lănsării:
  • Docker, Jenkins, GitLab CI pentru integrare continuă și livrare continuă (CI/CD).
Ce servicii sunt incluse în cadrul serviciilor de dezvoltare a aplicațiilor mobile?2024-01-10T14:00:00+00:00

Sub umbrela serviciilor de dezvoltare a aplicațiilor mobile, sunt incluse diverse activități și servicii esențiale pentru crearea, lansarea și întreținerea unei aplicații mobile. Acestea includ:

 1. Consultanță și Conceptualizare: Înțelegerea cerințelor afacerii, definirea publicului țintă și stabilirea obiectivelor aplicației.
 2. Design UI/UX: Crearea designului interfeței utilizatorului și a experienței utilizatorului, asigurând că aplicația este intuitivă, atractivă și ușor de utilizat.
 3. Dezvoltare Front-end și Back-end: Programarea efectivă a aplicației, atât partea vizibilă utilizatorului (front-end), cât și infrastructura din spate (back-end).
 4. Testare și Asigurarea Calității: Verificarea funcționalităților, securității și performanței aplicației prin diverse teste, pentru a asigura o experiență fără erori pentru utilizatori.
 5. Integrarea cu Sisteme Externe: Conectarea aplicației cu alte sisteme sau servicii, cum ar fi baze de date, API-uri externe sau servicii cloud.
 6. Lansare și Distribuție: Asistarea în procesul de lansare a aplicației pe platformele relevante, cum ar fi App Store pentru iOS și Google Play Store pentru Android.
 7. Mentenanță și Suport: Oferirea de suport tehnic și actualizări periodice pentru îmbunătățirea continuă a aplicației și adaptarea la schimbările tehnologice sau cerințele utilizatorilor.
 8. Optimizare și Scalare: Optimizarea performanței aplicației și adaptarea acesteia pentru a susține creșterea numărului de utilizatori sau extinderea funcționalităților.

Rezultate concrete

Generăm rezultate pentru clienții noștri

“Colaborarea a fost o experiență plăcută de la început până la sfârșit. Echipa lor a înțeles nevoile noastre complexe și a reușit să le transforme într-o soluție software personalizată care a depășit așteptările noastre.”

Alexandra Neagu, Head of Product and Digital Transformation Manager @ Smith Transfer

“Livrările au îndeplinit cerințele noastre de funcționalitate, UX, design și suport.”

Gabriela Dauteuil, Marketing Manager @ Jerry’s Pizza

“Capacitatea echipei de a aborda problemele și întrebările rapid a demonstrat angajamentul lor față de satisfacția clienților.”

Virgil Lacatus-Vonica, CEO @ KBoosting

“Suntem impresionați de flexibilitatea Up2Date — sunt întotdeauna dispuși să se adapteze la nevoile noastre.”

Alexandru Nita, Innovation Manager @ BRD

Go to Top