Soluția pentru cabinetul tău medical

Salve CRM – Soluția completă pentru cabinetele medicale

 

Salve CRM este un sistem avansat de gestionare a relațiilor cu pacienții, creat special pentru cabinetele medicale moderne. Cu ajutorul Salve CRM, administrația și echipa medicală pot gestiona eficient programările, dosarele medicale ale pacienților, și comunicarea cu aceștia, totul într-o platformă intuitivă și ușor de utilizat.

Interfață Intuitivă și Ușor de Utilizat

Salve CRM vine cu o interfață modernă și intuitivă, proiectată pentru a simplifica toate procesele administrative ale unui cabinet medical. Indiferent dacă ești la recepție, medic, pacient sau administrator, vei găsi toate funcționalitățile necesare la doar câteva clicuri distanță.

CRM Medical Personalizat pentru Eficiență Maximă

Ințelegem că fiecare clinică are nevoi și cerințe unice. De aceea, oferim posibilitatea de a personaliza soluția noastră CRM pentru a se potrivi perfect cu fluxurile de lucru și specificul activităților din clinica ta.

Scalabilitate

Pe măsură ce clinica ta crește și se dezvoltă, Salve CRM poate fi ajustat și extins pentru a răspunde noilor cerințe și provocări.

  • Managementul Programărilor: Organizează și gestionează programările pacienților cu ușurință. Vezi programările viitoare, cele în curs și cele finalizate, totul într-o singură interfață.

  • Dosare Medicale: Păstrează toate informațiile medicale ale pacienților într-un singur loc. Accesează rapid istoricul medical, rezultatele analizelor și observațiile medicilor.

  • Comunicare Eficientă: Trimite notificări și reamintiri pacienților despre programări. Oferă pacienților posibilitatea de a lăsa recenzii și de a comunica direct cu medicii lor.

  • Analize și Rapoarte: Monitorizează performanța clinicii cu ajutorul rapoartelor detaliate. Analizează tendințele și ia decizii informate pentru a îmbunătăți serviciile oferite.

Beneficii pentru Pacienți

Acces Facil la Informații: Pacienții pot accesa rapid și ușor informațiile despre programările lor, rezultatele analizelor și istoricul medical.

Comunicație Directă: Posibilitatea de a comunica direct cu medicii lor prin intermediul platformei.

Transparență și Încredere: Recenziile și feedback-ul pacienților ajută la crearea unui mediu de încredere și transparență.

Beneficii pentru Doctori

Organizare Optimizată: Doctorii pot vedea și gestiona programările pacienților într-un mod eficient și bine structurat. Acest lucru reduce timpul petrecut cu sarcinile administrative și permite mai mult timp pentru îngrijirea pacienților.

Acces Rapid la Dosarele Medicale: Acces la istoricul medical complet al pacienților în orice moment. Informațiile sunt centralizate și ușor accesibile, facilitând decizii rapide și informate.

Comunicare Eficientă cu Pacienții: Doctorii pot comunica direct cu pacienții pentru a oferi consultanță, a răspunde la întrebări și a gestiona urgențele medicale.

Monitorizare și Rapoarte: Acces la rapoarte detaliate privind starea de sănătate a pacienților și evoluția tratamentelor. Monitorizarea parametrilor medicali esențiali este facilitată de grafice și analize detaliate.

Personalizare: Salve CRM poate fi personalizat pentru a se potrivi cu specializarea și nevoile specifice ale fiecărui doctor, oferind un suport optim pentru activitatea zilnică.

Nu ai găsit ce căutai?

Iti mai oferim

Dezvoltare Aplicații iOS

Creăm aplicații native pentru iPhone și iPad, utilizând cele mai recente tehnologii și ghiduri de design Apple pentru a asigura performanțe și experiențe excepționale pentru utilizatori.

Dezvoltare Aplicații Android

Dezvoltăm aplicații native pentru Android, optimizate pentru diverse dispozitive și versiuni ale sistemului de operare, asigurând compatibilitate și funcționalitate maximă.

Dezvoltare soluții personalizate

Fie că ai nevoie de un CRM, un magazin online sau de un sistem intern de automatizare, suntem aici pentru a te ajuta. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege specificul afacerii lor și pentru a dezvolta soluții care să răspundă perfect cerințelor și obiectivelor acestora.