Custom eCommerce Integration

Solutii Comert Online

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce

Get a Free Quote

Suita noastră de servicii tip eCommerce

Avem experți din industrie care au cunoștințe profunde despre dezvoltarea site-urilor de comerț electronic. Dezvoltatorii Up2Date oferă proiecte de comerț electronic de top.

Magento

Magento

Indiferent dacă începeți afacerea online și aveți nevoie să intrați eficient pe piață sau dacă magazinul dvs. necesită replatformare și optimizare, suntem aici pentru a vă ajuta. Clienții noștri beneficiază nu numai de puterea noastră de inginerie, ci și de experiența în construirea, îmbunătățirea și întreținerea magazinelor Magento.

Ne concentrăm eforturile atât pe performanța tehnică, cât și pe cea de afaceri, urmărind îmbunătățirea vitezei, securității și creșterea veniturilor cu servicii avansate de optimizare.

Solicita oferta
WooCommerce

WooCommerce

Echipa noastră de experți WooCommerce are o experiență vastă în dezvoltarea de site-uri web prietenoase cu SEO și de înaltă performanță. Oferim servicii de dezvoltare web WooCommerce rentabile, bazate pe rezultate. Experiența noastră vastă în diverse verticale din industrie vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Serviciile noastre de dezvoltare a site-ului web WooCommerce sunt garantate să îndeplinească toate cerințele dvs., cum ar fi dezvoltarea personalizată, dezvoltarea pluginurilor, migrarea, integrarea API-urilor și multe altele.

Solicita oferta

Shopify

Construim soluții de înaltă performanță care se ridică la nivelul cerințelor erei comerțului electronic. Serviciile de dezvoltare a magazinelor Shopify ajută mărcile să rămână în fruntea inovației, să rămână competitive și să depășească provocările.

Ajutăm firmele să se extindă într-un mediu în care granițele pieței se estompează, tehnologiile sunt scalate și vânzările sunt efectuate la nivel global.

Solicita oferta

Procesul pe care îl urmăm

Urmăm prima și cea mai importantă prioritate de a colecta cerințe, resurse și informații pentru a începe proiectul nostru.

Creăm modele atrăgătoare și fermecătoare cu cele mai noi instrumente de proiectare pentru a face din aceasta o experiență cât mai prietenoasă pentru utilizator.

După proiectare, veți primi prototipul dvs., care va fi trimis înainte pentru procesul de dezvoltare a produsului.

Dezvoltarea aplicației mobile/web/blockchain a început folosind cele mai recente instrumente și tehnologii cu transparență.

Up2Date apreciază calitatea și oferă o aplicație 100% fără erori, fără compromisuri.

După testare și după toate procesele, aplicația dvs. este gata de lansare pentru întreaga lume.

Compania noastră vă oferă tot sprijinul, iar echipa este întotdeauna gata să răspundă la fiecare întrebare după implementare.

Marketing Project
Marius Gheorghe

Consultant Expert Software

Transforma idea de vis in realitate

Facem lucrurile să se întâmple

Solicita oferta

100%

Rata satisfactie

15+ ani

Experienta

50+

Proiecte

“Când vine vorba de dezvoltarea software, Up2Date este compania mea pe primul loc. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.”

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Companii cu care lucram

Clienții noștri pur și simplu iubesc munca noastră

Să facem lucrurile să se întâmple

Vă putem gestiona întregul proiect de la început până la sfârșit sau putem colabora cu echipa dvs. de produse într-un angajament continuu cu o echipă dedicată de experți.

Când vine vorba de dezvoltarea software, Up2Date este compania mea pe primul loc. Dacă va ganditi serios în privința soluțiilor software de top, aveți nevoie de Up2Date.

Alexandru Nita

Innovation Manager: BRD

Robert Istratoiu
Sales Manager
+40 723 534 609

By submitting my data I agree to be contacted