Prezentare generală:

Pachetul nostru de Abonament pentru Mentenanța Aplicatiilor Mobile & Website-ului este conceput pentru a vă oferi o gestionare cuprinzătoare și fără probleme a sistemului dvs., asigurând că prezența dvs. online rămâne securizată, actualizată și optimizată pentru performanță maximă. Cu o echipă de profesioniști experimentați dedicați să aibă grijă de aspectele tehnice ale aplicatiilor mobile sau site-ului dvs., vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii în timp ce noi ne ocupăm de sarcinile de mentenanță.

Caracteristici cheie:

 1. Actualizări regulate: Echipa noastră se asigură că software-ul de bază al aplicatiilor mobile si site-ului dvs., modulele și temele sunt actualizate în mod regulat la cele mai recente versiuni. Acest lucru ajută la îmbunătățirea securității, rezolvarea erorilor și îmbunătățirea funcționalității.
 2. Îmbunătățiri de securitate: Implementăm măsuri solide de securitate pentru a proteja sistemului dvs. împotriva amenințărilor potențiale, malware-ului și vulnerabilităților. Scanările regulate de securitate și măsurile proactive asigură un mediu sigur pentru vizitatori și date.
 3. Optimizare a performanței: Optimizăm aplicatiile si site-ul dvs. pentru viteză și performanță, asigurând timp de încărcare rapid și o experiență utilizator lină. Acest aspect este crucial pentru a reține vizitatorii și a îmbunătăți clasamentele în motoarele de căutare.
 4. Copii de siguranță și recuperare: Se efectuează copii de siguranță programate ale datelor și conținutului sistemului dvs. pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt în siguranță. În cazul unor probleme neprevăzute, putem restaura rapid site-ul la starea anterioară.
 5. Gestionarea conținutului: Vă ajutăm să actualizați și să gestionați conținutul aplicatiilor mobile si site-ului dvs., inclusiv textul, imaginile, videoclipurile și alte elemente multimedia. Acest lucru asigură ca sistemul dvs. să prezinte întotdeauna informații precise și captivante publicului dvs.
 6. Suport tehnic: Echipa noastră de suport dedicată este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme tehnice pe care le puteți întâmpina. De la remedierea problemelor până la îndrumări cu privire la cele mai bune practici, suntem aici pentru a vă ajuta.
 7. Adaptabilitate pe dispozitive mobile: Ne asigurăm că aplicatiile mobile si site-ul dvs. funcționează în mod fluid pe diferite dispozitive și dimensiuni de ecran, oferind o experiență optimă atât pentru vizitatorii de pe desktop, cât și pentru cei de pe dispozitive mobile.
 8. Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Practici de bază SEO sunt integrate în pachetul de mentenanță, ajutând site-ul dvs. să obțină un clasament mai bun în rezultatele motoarelor de căutare și să își mărească vizibilitatea online.
 9. Consultanță și Raportare: Furnizăm rapoarte regulate privind activitățile de mentenanță efectuate, performanța aplicatiilor mobile si site-ului, actualizările de securitate și altele. Experții noștri sunt disponibili pentru consultanță cu privire la îmbunătățirile site-ului și strategii.

Beneficii:

 • Liniște sufletească: Vă puteți odihni în siguranță, știind că sistemul dvs. este în mâini capabile, permițându-vă să vă concentrați pe activitățile principale ale afacerii.
 • Economisire de timp și resurse: Externalizarea mentenanței aplicatiilor mobile si site-ului vă economisește timp și resurse pe care le puteți aloca în mod mai eficient pentru dezvoltarea afacerii.
 • Îmbunătățirea securității: Actualizările regulate și măsurile de securitate protejează aplicatiilor mobile si site-ul și datele dvs. împotriva amenințărilor potențiale.
 • Performanță îmbunătățită: Eforturile de optimizare duc la timpi de încărcare mai rapizi, reducerea ratelor de respingere și îmbunătățirea satisfacției utilizatorilor.
 • Experiență profesională: Echipa noastră aduce expertiză în dezvoltare aplicatii mobile si web, securitate și optimizare, asigurându-vă că aplicatiile mobile si site-ul dvs. este întotdeauna în stare de funcționare optimă.
 • Durabilitate pe termen lung: Un sistem bine întreținut are șanse mai mari să rămână funcțional și relevant în timp, adaptându-se la tendințele tehnologice în schimbare.

Investirea în Pachetul nostru de Abonament pentru Mentenanța Aplicatiilor Mobile si Website-ului înseamnă investirea în succesul și sănătatea pe termen lung a prezenței dvs. online. Lăsați-ne să ne ocupăm de aspectele tehnice, în timp ce vă concentrați pe atingerea obiectivelor afacerii dvs.

Solicitati o oferta
+40 723 534 609

Prin completarea formularului sunt de acord sa fiu contactat