solutiile noastre

pentru companii

overview

Servicii Corporate

Up2Date Software este specializata in implementarea ultimelor tehnologii pentru a dezvolta solutii de afaceri la cel mai inalt standard pentru companii mari si mijlocii. Oferim consultanta pe baza de proiect pentru clientii nostri.
Noi oferim o abordare amanuntita si eficienta in raspunsurile la nevoile clientilor nostri pentru dezvoltarea de solutii web, aplicatii Intranet si pentru automatizarea oricarui proces de afaceri.

Competentele noastre de baza sunt in dezvoltare de aplicatii personalizate, consultanta pentru solutii integrate, planificare strategica, implementare de Document Management, CRM, ERP si Intranet-uri.

Experienta si competentele echipei noastre sunt reflectate in fiecare proiect in care ne angajam. Echipa noastra utilizeaza cele mai noi tehnologii si metode aparute pentru dezvoltarea de aplicatii pentru a furniza cele mai bune solutii existente.

Impreuna dezvoltam solutii business de succes. Hai sa incepem

Pentru corporatii

Solutii noastre business

 • document

  Doc. Management

  Managementul documentelor cuprinde procesele si procedurile pe care organizatia ta le utilizeaza cand vine vorba despre salvarea, stocarea, securizarea si preluarea informatiilor zilnice. Pentru multe organizatii, aceste procese pot fi mult imbunatatite utilizand solutii software de management al documentelor.

 • enterprise

  ERP

  Solutiile ERP ofera capabilitati dovedite de management financiar, necesare pentru a dezvolta o afacere complexa. Solutiile oferite de Up2Date Software duce afacerea dumneavoastra dincolo de solutiile de contabilitate traditionale, eficientizand operatiunile in intreaga

 • relationship

  CRM

  Up2Date Software ofera sisteme personalizate de CRM (Customer Relationship Management) pentru a ajuta companiile sa vanda mai mult si sa vanda mai eficient. Folosind algoritmi de analiza a clientului si utilizand indicatori sociali si economici furnizam profile specifice pentru serviciile si produsele oferite de companie.

 • poster

  SFA

  Solutiile de Sales Force Automation mareste performanta fortei de vanzare si creste profabilitatea, oferindu-va tot ce aveti nevoie pentru a vinde mai inteligent. Prin automatizarea proceselor, aceasta elibereaza angajatii tai pentru a se concentra pe crearea de oportunitati, oferte si relatii cu clientii.

 • connection

  Intranet

  Intranet-ul ofera caracteristici de colaborare bogate, cum ar fi wiki, forumuri, calendare comune si documente, inteligent integrate in jurul fluxurilor de activitate, retelelor sociale si spatiilor de lucru. Functioneza sub regulile stricte de securitate a organizatiei si este usor de personalizat pentru a se adapta nevoilor.

 • support

  Help Desk

  Fie ca sunteti in cautarea de a reduce numarul de apeluri telefonice si e-mailuri primite de biroul de asistenta sau de a da utilizatorilor posibilitatea de a ridica probleme, solutia de Help Desk este solutia de care ai nevoie.