aplicatii mobile

Android & iOS

despre aplicatii mobile

Dezvoltare Android & iOS

Furnizam solutii inovatoare pentru domenii diferite din 2009 si continuam sa crestem de la an la an. Up2Date Software are o echipa puternica si experimentata cu care ne mandrim oricand si de care clientii nostri sunt foarte multumiti.

In ultimii 5 ani am asistat si ajutat la cresterea afacerilor clientilor nostri oferind produse de top si servicii inovatoare.

Impreuna dezvoltam aplicatii mobile de succes. Hai sa incepem

Solutii

Dezvoltare aplicatii mobile

 • android

  Android

  Up2Date Software nu numai ca ofera solutii mobile pentru cresterea economica dar permite fidelizarea clientului, oferind posibilitatea companiilor sa fie cat mai aproape de clientul lor – am putea spune ca se poata dezvolta o relatie B2C atat de stransa incat clientul sa devina fidel serviciilor si produselor oferite.

 • apple

  iOS

  Up2Date Software pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu mare experienta, care au lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniul IT si marketing. Puteti conta pe Up2Date Software pentru a colabora cu dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului de dezvoltare a aplicatiei pentru iPhone sau iPad.

 • sketch

  Design

  Cu o experienta de peste 6 ani de zile in aplicatii mobile si peste 6 ani in web design, membrii echipei Up2Date Software accepta intotdeauna o noua provocare atunci cand vine vorba de a regandi modul in care oamenii folosesc aplicatiile mobile, oferind un design interactiv si o experienta cat mai placuta.

 • speed

  Optimizare

  Sa sti ca aplicatia ta pe Android sau iOS este performant si functioneaza fara nici o problema este crucial. Up2Date Software face ca aplicatiile sa functioneze mai bine, dovedind o performanta crescuta pentru fiecare actiune, sesiune sau orice atingere cu degetul, toate in timp real.

 • api

  API

  Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii din domeniul IT si intr-un ritm accelerat, Up2Date Software va pune la dispozitie serviciul de Cloud pentru API-ul aplicatiei dumneavoastra dezvoltata pentru Android sau iOS.

 • pie-chart

  Statistici

  Efort fara efect nu exista. Pentru acest lucru, Up2Date Software integreaza Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata, pentru ca dumneavoastra sa puteti analiza efectele investitiilor facute.