Echipă de software corporate

Servicii IT externalizate si custom made software

Dezvoltăm produse software la comandă

Pentru a dezvolta o afacere bazată pe servicii, trebuie să te deplasezi mai repede și să știi mai multe.

Software-ul personalizat va realiza acest lucru cu efort minim, cu rezultate imediate și pe măsură. Secretul constă în rezolvarea corectă a problemei și construirea unui ritm competitiv.

Ce te opreste? Împărtășește-ne viziunea ta și împreună vom transforma software-ul personalizat într-o soluție ideală pentru un avantaj competitiv real al companiei tale.

Echipa noastra creează experiențe noi, pentru utilizatorii ce se conectează cu sisteme complexe. Daca ai nevoie de un site static, o aplicatie de tip back-end sau doar mai multe mâini, nu suntem partenerul potrivit.

Daca dorești în schimb un software elegant, personalizat, care să poată gestiona reguli complexe de afaceri, apelează la noi cu încredere.

6 BENEFICII OFERITE DE UP2DATE SOFTWARE

Răspuns rapid

Putem rezolva o multitudine de probleme de la distanță imediat fără să așteptați ca o persoană să ajungă la locația dumneavoastră.

Know-how

Proiectăm, evaluăm și justificăm soluțiile tehnologice folosite prin înțelegerea minuțioasă a afacerii dumneavoastră.

Experiență

În peste 10 ani de existență am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

Un singur partener

Ne ocupăm de toate aspectele proiectului dumneavoastră, inclusiv managementul proiectului, testarea si orice alte nevoi legate de proiect.

Comunicare facilă

Meriți să ai răspuns la întrebările tale în limba română. Programatorii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

Dedicare garantată

Dorim să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru a vă face fericit. Fără chin, fără probleme.