Dezvoltare aplicații web

Website-uri și aplicații web

Companie de Web Development

Suntem o companie cu o vastă experiență în web design și dezvoltare web ce vă poate pune la dispozitie o multitudine de servicii adaptabile tuturor nevoilor dumneavoastră.

Soluțiile web pe care le dezvoltăm sunt bogate în caracteristici, extrem de funcționale, robuste, sigure și scalabile, cu un design UI/UX atractiv ce pot maximiza productivitatea.

Experiența colegilor noștri  este vastă în dezvoltarea web personalizată, aplicații și portaluri web, magazine online de comerț electronic, etc.

Avem o echipă de dezvoltare completă din toate punctele de vedere, cu experiență în tehnologii JavaScript, PHP core și platforme open-source, design UI/UX, limbaje de script și servicii DevOps pentru a oferi soluții accesibile afacerii dumneavoastră.

Dezvoltarea aplicațiilor

 • Planning
  Analizăm cerințele dumneavoastră, construim echipa, pregătim documentele tehnice.
 • Design

  Pe baza funcționalităților soluției web, vom crea un design pentru soluția web urmărind guideline-urile html5.

 • Programarea aplicațiilor

  Folosind tehnologia Scrum, odată la 2 săptămâni vă trimitem o versiune intermediară. În același timp executăm teste de calitate iar la final publicăm soluția web pe serverul dumneavoastră.

 • Mentenanță și suport

  Executăm o monitorizare continuă după lansarea soluției web. Alocăm membrii ai echipei de dezvoltare pentru rezolvarea eventualelor probleme. Furnizăm suport pentru orice problemă legată de soluția web.

Soluții web

Soluții corporate

Dezvoltăm soluții corporate precum portaluri web, soluții eCommerce, aplicații B2B și B2C, ERP și CRM, soluții de raportare și facturare.

Mobile backend & API

Fiind o companie lider în dezvoltarea de site-uri web încă din 2009, oferim servicii de dezvoltare backend de top pentru aplicații web și aplicații mobile.

E-commerce

Suntem o companie de dezvoltare web eCommerce ce creează soluții de comerț electronic web pentru experiențe de cumpărături online superioare.

Sisteme de gestionare

Suntem o companie de top in dezvoltarea de CMS-uri ce oferă o gamă completă de servicii de dezvoltare a sistemului de gestionare a continutului (CMS) și soluții pentru site-uri web, portalui B2C și B2B, aplicații pentru intreprinderi și soluții de comerț electronic.