Dezvoltare aplicații Web

Dezvoltare aplicații Web si website-uri

Companie de dezvoltare soluții web

untem o companie lider de web design și dezvoltare web ajutând unele dintre cele mai recunoscute mărci cu prezență peisaj digital prin servicii de dezvoltare web personalizate.

Soluțiile web pe care le dezvoltăm sunt bogate în caracteristici, extrem de funcționale, robuste, sigure și scalabile, cu un design UI / UX atractiv care îmbunătățește marca.

Angajați dezvoltatori de site-uri PHP de la Up2Date Software au o experiență de ani în dezvoltarea de site-uri web personalizate, aplicații web, portaluri web, magazine online de comerț electronic, etc.

Avem o echipă perfectă de dezvoltare completă cu experiență în tehnologii JavaScript, PHP core și open-source platforme, design UI / UX, limbaje de script, servicii DevOps pentru a oferi soluții accesibile pentru afacerea dvs.

Proces dezvoltare aplicații mobile

 • Inceput
  Analizăm cerințele dumneavoastră, construim echipa, pregătim documentele tehnice.
 • Design
  Pe baza funcționalităților solutiei web, vom crea un design pentru solutia web urmărind guideline-urile html5
 • Programare aplicații Android & iOS
  Folosind metodologia Scrum, odata la 2 săptămâni vă trimitem o versiune intermediară. În același timp executăm teste de calitate. La final publicăm solutia web pe serverul dumneavoastra.
 • Mentenanță și suport
  Executăm monitorizare continuă după lansarea solutiei web. Alocăm membrii ai echipei de dezvoltare pentru rezolvarea eventualelor probleme. Furnizăm suport pentru orice problemă legată de solutia web.

SOLUȚII WEB

Soluții corporate

Dezvoltam solutii corporate precum portaluri web, solutii eCommerce, aplicatii B2B si B2C, ERP si CRM, solutii de raportare si facturare.

Mobile backend & API

Fiind o companie lider de dezvoltare de site-uri web din 2009, oferim servicii de dezvoltare backend de top pentru aplicații web și aplicații mobile.

E-commerce

Suntem o companie de dezvoltare web eCommerce care creează soluții frumoase de comerț electronic bazate pe web pentru experiențe de cumpărături online superioare.

Sisteme de gestionare al conținutului

Suntem o companie de top de dezvoltare CMS care oferă o gamă completă de servicii de dezvoltare a sistemului de gestionare a conținutului (CMS) și soluții pentru site-uri web, portaluri B2C și B2B, aplicații pentru întreprinderi și soluții de comerț electronic.