Dezvoltare aplicații Android și iOS

Dezvoltare aplicații mobile cu tehnologii de ultimă generație

Specialitatea noastră: Aplicații mobile scalabile

Accesul la dispozitive mobile vă va ajuta compania să eficientizeze operațiunile, va aduce valoare clienților moderni exigenti și vă va ajuta să abordați Big Data.

Fie că este prima aplicație sau a cincea, expertiza noastră de peste zece ani în dezvoltarea aplicațiilor mobile vă va ajuta să reușiți cu strategia dvs. mobilă.

Acoperim toate aspectele și parțile necesare dezvoltării unei aplicații mobile de ultimă generație, de la strategie pănă la proiectare și programarea tuturor componentelor aplicației mobile.

Zece ani în dezvoltarea aplicațiilor mobile ne-au permis să creăm un proces de dezvoltare care să asigure productivitate și eficiență ridicată. Veți avea aplicația pe care ne-ați comandat-o la etapele inițiale, la timp. O vom susține, de asemenea, după lansare, pentru a asigura funcționarea sa continuă.

Proces dezvoltare aplicații mobile

 • Inceput
  Analizăm cerințele dumneavoastră, construim echipa, pregătim documentele tehnice.
 • Design

  Pe baza funcționalităților aplicației mobile, vom crea un design pentru Android si iOS urmărind guideline-ul Google sau Apple.

 • Programare aplicații Android & iOS

  Folosind metodologia Scrum, odata la 2 săptămâni vă trimitem o versiune intermediară. În același timp executăm teste de calitate. La final publicăm aplicația mobila in Google Play sau/și App Store.

 • Mentenanță și suport

  Executăm monitorizare continuă după lansarea aplicației mobile. Alocăm membrii ai echipei de dezvoltare pentru rezolvarea eventualelor probleme. Furnizăm suport pentru orice problemă legată de aplicația mobilă.

Ce dezvoltăm?

Dezvoltare aplicații iOS

De la integrare de API la soluțiile ARKit – expertiza noastră extinsă în dezvoltarea aplicațiilor mobile iOS și Swift vă va ajuta pe dumneavoastră să răspundeți cerințelor mari ale fanilor Apple.

Dezvoltare aplicații Android

Aplicația dvs. va funcționa constant pe toate dispozitivele și va folosi orice tehnologie Android disponibilă până în prezent. Dezvoltarea aplicațiilor mobile Android a devenit unul dintre punctele noastre forte la scurt timp după lansarea platformei în 2008.

6 BENFICII OFERITE DE UP2DATE SOFTWARE

Răspuns rapid

Putem rezolva o multitudine de probleme de la distanță imediat fără să așteptați ca o persoană să ajungă la locația dumneavoastră.

Know-how

Proiectăm, evaluăm și justificăm soluțiile tehnologice folosite prin înțelegerea minuțioasă a afacerii dumneavoastră.

Experiență

În peste 10 ani de existență am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

Un singur partener

Ne ocupăm de toate aspectele proiectului dumneavoastră, inclusiv managementul proiectului, testarea si orice alte nevoi legate de proiect.

Comunicare facilă

Meriți să ai răspuns la întrebările tale în limba română. Programatorii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

Dedicare garantată

Dorim să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru a vă face fericit. Fără chin, fără probleme.