Dezvoltare aplicații Android și iOS

Dezvoltare aplicații mobile cu tehnologii de ultimă generație

Specialitatea noastră: Aplicații mobile scalabile

Accesul la dispozitivele mobile va ajuta compania să-și eficientizeze operatiunile, va aduce valoare clienților moderni exigenți și va ajuta să abordați Big Data.

Fie ca este prima aplicație sau a cincea, experiența noastră de peste zece ani în dezvoltarea aplicațiilor mobile vă va ajuta să reușiți cu strategia dumneavoastra mobilă.

Acoperim toate aspectele necesare dezvoltării unei aplicații mobile de ultimă generație, de la strategie până la proiectare și programarea tuturor componentelor aplicației.

Cei zece ani în dezvoltarea aplicațiilor mobile ne-au permis să realizăm un proces de dezvoltare care să asigure productivitate si eficiență ridicată. Aplicația comandată va fi livrată la timp și va fi susținută de asemenea după lansare pentru a ne asigura de o functionare continuă.

Proces dezvoltare aplicații mobile

 • Început
  Analizăm cerințele dumneavoastră, construim echipa și pregătim documentele tehnice
 • Design

  Pe baza funcționalităților aplicației mobile, vom crea un design pentru Android și iOS urmărind guideline-ul Google sau Apple.

 • Programare aplicații Android & iOS

  Folosind tehnologia Scrum, odată la 2 săptămâni vom trimite o versiune intermediară.

 • Mentenanță și suport

  Executăm monitorizare continuă după lansarea aplicației mobile. Alocăm membrii ai echipei de dezvoltare pentru rezolvarea eventualelor probleme. Furnizăm suport pentru orice problemă legată de aplicația mobilă.

Ce dezvoltăm

Dezvoltare aplicații iOS

De la integrare API la soluțiile ARKit – expertiza noastră extinsă în dezvoltarea aplicațiilor mobile iOS și Swift vă va ajuta pe dumneavoastră să răspundeți cerințelor mari ale fanilor Apple.

Dezvoltare aplicații Android

Aplicația dumneavoastră va funcționa constant pe toate dispozitivele și va folosi orice tehnologie Android disponibilă până în prezent. Dezvoltarea aplicațiilor mobile Android a devenit unul din punctele noastre forte la scurt timp după lansarea platformei în 2008.

6 BENEFICII ALE UNEI COLABORĂRI CU NOI

Răspuns Rapid

Rezolvăm cu celeritate o multitudine de probleme de la distanță, imediat, fără să așteptați ca o persoană să ajungă în locația dumneavoastră.

Know-How

Proiectăm, evalăm și justificăm soluțiile tehnologice folosite prin înțelegerea minuțioasă a afacerii dumneavoastră.

Experiență

În peste 10 ani de existență am acumulat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și tipuri de aplicații.

Un singur partener

Ne ocupăm de toate aspectele proiectului dumneavoastră, inclusiv managementul proiectului, testarea sau orice alte nevoi legate de proiect.

Easy Communication

Meriți să ai răspuns la întrebările tale în limba română. Programatorii noștri vor explica clar ce se întâmplă, astfel încât să înțelegeți.

Dedicare Garantată

Vrem să fiți complet satisfăcut de serviciile noastre. Vom face tot ce trebuie pentru a vă face fericit. Fără chin, fără probleme.